0 oy
198 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (393 puan) tarafından
Tam 9 ay kaynanam arayıpta nasilsin die sormuslugu yok. Ilk 4 ay yemek yapamadim yatalaktik resmen ama disarsan gelen yemekleri az da olsa yiyebiliyordum. Ama bi kap yemek yapipta getirmedi neyse. O gun kanamam oldu hastaneye gelicez refakatcim yoktu biliyordu geleyim filan dedi henuz dogum belli olmadığı icin gel demedik çünkü ilceye gidiyorduk. Neyse hastaneye geldik sezeryan filan ev sahibinin kizi atlamis gelmis yanima refakatci kalayim die. Sonra sürekli kayinbabam arayip annen gelsin diyip durdu ama gelseydi asla yaninda rahat edemezdim arkadasima da git diyemezdim. Kiz sag olsun hasta bezime varincaya kadar takti. Neyse ben sancidan ölüyorum 9 ay bana bi yararlari olmayan insanlar kayinbabam kalkmis adini ayse vurun diyor saçmalığa bak ya. Sinirden iyice ne yapacagimi sasirdim arabasi bizde radyosu bozukmus esime arabanin radyosunu yaptır diyor. Durmadan ne zaman cikcaksiniz diyor gun icinde 5 6 defa araba icin diyor buyuk bi ihtimal. Simdi eve cikcagimi soylemek dahi istemiyorum görümcemi getirirler yardimci olsun die ama görümcem yardim etmiyor doguma gelecegim gun bendeydi kalktim apar topar ev temizliyorum ellerini baglamis oturuyor üşüyorum vs die. Bakin ya acim cok büyük ama derdim ne oldu Allah'ım sabir versin bana.

2 Cevaplar

0 oy
(8,349 puan) tarafından
Ben olsam kovardim heralde gorumceyi
(393 puan) tarafından
Gece 4 de kanamam geldi sabah 7 de gitme imkanimiz oldu içerde  yatakda yatiyordu abisi eve biraksin die kalk abin eve birakxak yatagi topla hazirlan dedim kalkti üstünü giyindi yerde yer yatagi duruyor bi yandan sancim bi yandan kanamam var aglaya aglaya temizlik yaptim koydu gitti koye gidince yengem beni kovdu demis.
(8,349 puan) tarafından
Napacakmıssın hastaneye gidecen mecbur tövbe estağfurullah
(393 puan) tarafından
Aynen ev de tek koyamazdim simdi yanima gelirse cidden hem sezeryan hem bebem birde o gelirse 3 çocuğa bakiyor gibi olur insallah getirmezler sormadan etmeden sorarlarsa zaten kendim halledicem meryeme gerek yok diycem
(8,349 puan) tarafından
Baştan söyle madem de getirmesinler
(1,247 puan) tarafından
Ayyy şaka gibi suratına gelişi güzel vurasim geldi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun böyle insanlar gerçekten işini biliyor ona göre sende tepkini koy bende saftim gelen geçen ezdi şimdi akıllandım kimse tık diyemiyor artık 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 639 göst.
22 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sekerportakali (2,145 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 368 göst.
14 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Linkin (20,625 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 382 göst.
13 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,136 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,931 soru

23,614,615 cevap

306,532 kullanıcı

...