0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (3,419 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar ben kirada oturuyorum ev sahibiyle sorunluyuz iki ay sonra beni evden çıkarıyor biz bu süre icerisinde ev aldık evde kiracı var evi alır almaz noterden sözleşme bitiminde evi tahliye kararı cikarttirdik ama kiracı çıkmam diyor bu süreç nasıl ilerler bilgi verirmisiniz iki aya çıkmazsa ben evsiz kalcam

2 Cevaplar

0 oy
(1,021 puan) tarafından
Sözleşmenin biityse avukat yoluyla çıkartabilirsiniz ama 3 sene sadece siz ve birinci derece akraba oturabilir kiraya veremezsiniz
(3,419 puan) tarafından
Dava acicaz ama oda 4-6 ay sürüyor diyorlar canm ben kendim oturcam kızımla tekim eşim görevde ev sahipleri sürekli beni rahatsız ediyor bu yüzden apar topar ev aldık ama şimdide içine giremiyoz
-Reklam-
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Adam evi satıp işin içinden çıkmış bu bazı kiracılar ne yüzsüz yemin ederim sinir oluyorum sen keyfini bozma diye ben evsiz kalamam birde bende asker eşiyim çocukla tek başıma kaldım insan ister istemez rahat olmak istiyor zaten yeterince stresli bir hayatın var
(3,419 puan) tarafından
Ya valla morelim çok bozuk canm operasyon başladı eşim savaşın ortasında evime gecemiyom ev sahibim çık oğlum gelcek demisti baya sorun yaşadık iki ay surem var napcam bilmiyom kızımla kaldık resmen olece kiracının da evi varmış orayı kiraya vermiş galiba ordan yüksek alıyor şuan en düşük bizim evde oturuyor eşimin tlfonlarini açmıyor ben kadın başıma kapısına mi gideyim şaşırdım kaldim
(1,248 puan) tarafından
Ahh işte belli oldu uyanıkliga bak bence sen davayı bekleme eşinin tanıdığı birileri varsa göndersin eve konuşsunlar üzüldüm şuan kendimi yerine koyuyorum bende böyle sıkıntı çektim ev sahibi evi sattı alan kişi birden bize çok yüksek zam yaptı tartıştık o ay cikicaz dedik hem kaporayi yedi zehir zıkkım olsun bizde kısıtlı Zamanda ev aldık borca girdik eşim göreve geri döndü ben oraya koş buraya koş çocukla tek başıma kaldım çok iyi anlıyorum
(3,419 puan) tarafından
Avukatla halletmeye caliscam bakalım insAllah çıkar canm çok zor tek başına micadele etmek bizde borç harç hemen aldık evi şimdi bütün para borca godiyor kira aliyoz ama aldığım kira beni oturduğum yeri karşılamıyor hersey üst üste geliyor bide ortalık karıştı aklım hep onda

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 242 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Derineylem11 (947 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 107 göst.
0 oy
3 cevap 176 göst.
1 Ekim 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 157 göst.
30 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Emine S (16,942 puan) tarafından soruldu