Kızlar 28 haftalık hamileyim ikisini de yaptırmadım sadece elimde ayrıntılı ultrason var onu yaptırdım açıkçası hem özele hem devlete gidiyorum ara ara devlette doğum yapıcam diye doğum esnasında sorun yaşamamak adına özel deki doktorum bebekte sorun olmadığını ayrıntılı ultrason yaptırdığım doktor ise gayet sağlıklı olduğunu söyledi çok şükür ki ama 2 seferdir devlette ki doktor bana inatla özürlü doğarsa sorumluluk kabul etmediğini birde beni dava etme tarzında konuşması var ve 2 seferdir bilgisayarına sisteme hastanın Amniyosemtez testi yaptırması uygun görülmüştür olarak işliyor ve ayrıntılı ultrason un geçerli olmadığını yasal bir yükümlülüğü yok diyor bebeğimin kilosunı sorduğumda ise haftadı ile uyumlu deniliyor sorun şu ki 250. Doğumunda olsa bu haftada kaç kilo olması gerektiğini ben nereden bilebilirim kızlar Amniyosentez testi yaptirmak istemiyorum zaten söylerken de riskli diyor yaptırmaya 11 12 hafta sonra doğum yapacağım adam gelmiş özürlü çıkarsa aldırma hakkın doğar diyor