0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından

Sabah kalktıgımda sol elimde kına lekesi vardı sizce neden olmuş olabilir tşkler yardımınız için

image

6 Cevaplar

0 oy
(6,308 puan) tarafından
Kimisi buna kına yakmışlar diyor Kimisi mantar diyor O yüzden hiçbir bilgim yok ama birkaç güne geçtiğini biliyorum
-Reklam-
0 oy
(592 puan) tarafından
Gece herhangi bir durum yaşadın mı canım hani korkutmak istemem ama genelde 3 harflerin işi derler ya buna rahatsız edildin mi hiç kötü bı gece geçirdin mi 
(10 puan) tarafından
Yok geçirmedim hiç 32 haftalık gebeyim zaten çok deliksiz uyuyamıyorum
(592 puan) tarafından
Yani yanlış anlama öyle diyorlar diye dedim Allah'ım senide yavrunu da korusun Peygamberimiz Hz Muhammed sav yoldaşın olsun hayırlı doğumlar nasip olsun
(10 puan) tarafından
Allah razı olsun bacım ağzına sağlık Rabbim tüm hamile lere kolay doğum nasip etsin inşAllah sağlıkla alırız kucagımıza
0 oy
(634 puan) tarafından
Melekler kına yakmis
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Bismillahirrahmanirrahim resım gibi cok farklı seye benzettım cok guzelll korkma canm uc hardlıler dugun ettı va gibi hırafeler duyarsanda korkma asla kına cennetten cıkma boyle mubarek guzel bısey kötü iş ıcın kullanılamaz.bı duan dılegın gercek olmş yaptıgın iyilik yerını bulmus ödüllendirilmişsin öyle düşün Allah katında sevılmişsin ❣️
0 oy
(7,984 puan) tarafından
Cinler kına yakmış sen uyurken canım. Asjasjasj şaka şaka böyle şeylere inanma mantar o kendiliğinden geçer. 
0 oy
(1,405 puan) tarafından
alttaki hz alinin kılıcı üstte de Bi kadın mum yakıyor :) ayy ben öyle gördüm. git yıka belki çıkar. 
(416 puan) tarafından
Falcımısın sen :Dd
(1,405 puan) tarafından
kalp gözüm açık diyelim :P
yok kız görünce öyle geldi birden
(416 puan) tarafından
Banada kılıc gibi geldi ama hıc anlamam öle islerden bi tür mantar diyelım :D
(10 puan) tarafından
Yıkadım elimi ama çıkmadı

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 131 göst.