0 oy
296 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,649 puan) tarafından
Kızlar şuan eğer almak isteseniz ne tür bı kolye.lairsiniz ne moda herkes yonca diyor ama sizce bid ekolyeler kaçtan baskiyor yonca fln 

9 Cevaplar

0 oy
(2,649 puan) tarafından
Eşim hediye alacka
(657 puan) tarafından
Ayyıldız istiyorum ben nasıp olursa 
(435 puan) tarafından
Bende  çok istiyorumm
(2,649 puan) tarafından
Hm ayyildizli gördüm
-Reklam-
0 oy
(5,407 puan) tarafından
Günlük kullanım için harfli kolye seviyorum iki zincirli onu hiç çıkarmam ondan önce anne ve babam adını yazan ve dua yazan para kolyemi takiyordum yonca yi ben sevemedim ya 
(2,649 puan) tarafından
Ya harfliler altın dmi bende öyle.kibar bsey istiyorum annemde yoncalar moda diyor ben kaplı bı kolye.alcam uzun zincirimin ucuna nazar boncuk taktım bıktım o kolyeden diğer iki kolyemde kayıp isim yazılı ezgi yazılı kolyem vardı , bide sonsuzluk kolyem oda kayıp .. evin ixidne ama bkmyrm para kolye oda kayıp onuda çok seviyorum içi boş ucunda nazar boncuk var annenin babanin ismini mi yazdirdin
(5,407 puan) tarafından
Evet canım alırken dua yazdırmıştım diğer tarafına sonradan anne babamin ismini yazdırdım evet canım altın
0 oy
(634 puan) tarafından

image

8sene önce ki kolem severek takıyorum..

(2,649 puan) tarafından
Benimse ucu Lale oyuzden cok sevmyrm gubdelige gtmiyor bide geçti modais
(634 puan) tarafından
Olabir cnm bnim üç tane var birinden sıkılırsam birini tkiyorum
0 oy
(11,640 puan) tarafından

Annen de istemesin sonra :D

(2,649 puan) tarafından
Sıkı takipçilerim:)  anneme de alırım ne va r
(11,640 puan) tarafından
Sıkı takipçi olduğundan değil o canım Bütün sayfa biliyor seni merak etme Ayrıca ben buraya çok sık girmem O halde bile biliyorum:D
(2,649 puan) tarafından
Wlla ben kimsenin kullanıcı adını bile hatirlamyrm Allh kmseye dert vermesin dalga gectirecek alinlarina yaosiiverir wlla apisip kalırlar ben o iki hadssizi Allah'a havale ettim benim postumla ilgili yorum yaparsan sevinirim konu dışında yorum kabul etmyrm ayrıca yine bı oaly olsa yine yazicam merak etmeyin bıkmadan yazcm belki o dalga geçenlere Allhta bı dert veirrde bana yazamazlar
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Yonca sevemedim bir türlü ben eşim bana bileklik almış geçenlerde beğenmedim demedim ama takmadım da doğru düzgün şimdi nereye koydum onu arıyorum iki haftadır;))
(2,649 puan) tarafından
Ay bende 3 4 altinimi arıyorum acaba nerde kayıp duasıyla oku çok üzülüyorum ya satar yenilerdim künye mi alsam bilemedim değiştir git kız kuyumcuya gidip noalcak sanki ben degstrsem.esm bı iki söylenir çok bsey demez
(1,125 puan) tarafından
Yok ya zaten adam altına gıcık herşeyi satma taraftarı değişsem beğenmiyorsan bidaha almam der heveslenmis ben altın seviyorum diye ♥️ altın olsunda takarız elbet sevmesekte :))
0 oy
(5,202 puan) tarafından
Benim günlük taktiğim kar tanesi var altın 
(2,649 puan) tarafından
Oda güzel duruyor. Eski model diyolar.ama ben o şekilde sevyrm
(5,202 puan) tarafından
Evet canım 8 yıllık kolyem ama çok zarif duruyor
0 oy
(7,946 puan) tarafından
Önce büyük oğlumun baş harfli olan kolyeyi takiyordum M şimdi küçük ye olunca ikisinin baş harfleri çok tuhaf oluyor hiç takmıyorum:D 
(2,649 puan) tarafından
Sende isim kolyesi yaptır ben kaybetmeseydim kizlarimin ismini ekelttirecektim o isim yazılı kolherdden istiyorum aslında ya minik
(7,946 puan) tarafından
Evet onu bende düşünüyorum yoksa A.m oluyor harfli olunca :D
0 oy
(2,533 puan) tarafından
Bir tane setim var çok seviyordum birde köstekli kolyem onu pek sevmiyorum ama altın.diye takıyorum birde çok severek kullandığım hiç çıkarmadığım eşimin düğünde yüz görümlüğü diye aldığı ikimizin adının yazdığı altın kolyem var. Bence siz de eşiniz ve çocuklarınızın ismi olan bir kolye yaptırabilirsiniz hiç modası geçmiyor 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 404 göst.
12 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (597 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 377 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Tuğçe ALATAŞ (662 puan) tarafından soruldu
+3 oy
20 cevap 408 göst.
23 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,243 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 161 göst.