Çatlıyorum geceden beri sobanın içi kırılmış bizde tuğla aldık tamir ederiz dedk akşam başladık tamire heryer battı sobayı eskisi gbi yerleştirwmeisk zor bela yerleştirdik busefer kapağı oturmadı çatlatık sinirden sabah bidaha uğraştık baktık olmuyor aşağı attım sobayı sobada ağır ki ne ağır, sobacıyı aradık soba istedik o arada bacayı temizleyelim dedik terleme yapa yapa borular baca zift dolmuş öyleki dersn buna siyah pamuk tıkamışlar öyle gülle bacada kaldımı Allahm ev leş gbi ayakalrşa heryer giriş çıkıldı mutfak koridor balkon heryer leşşş çatlıyorum sinirden kaderime tüküreyim ağlıyorum hırsımdan, baca kırıldı içinden gülle alndı tamir edildi kırık yer şmdi gelde evi toparlamaya çalış tükendim 6 senedir vallahi
Beni de kurtarsın Amin
..........yaş.....
Allah yardımcın olsun canım koyde buyudum bende soba zordur suan ılcedeyız annemlerde tasındı soba baska ama ya sevıyorum ben tabı rezıllıgı cok ama bir anım geldı aklıma annem sabah sobayı takmıs tütüyor borular tıkannıs neyse dedı baban gelınce hallederız bende gaza geldim nıye beklıcez aksama kadar anne yaparız ederız yok kızım yapamayız falan derken soba boruların falan söktuk cırptık neyse sırasını unuttuk tabı her boru dıgerıne olmuyor uzunu kısası köşesi vs halbukı anneme sırayla ben goturdum o cırpıyordu dısarda karıstırmıs sabah 10 dan aksam 4 e kadar bır sobanın boruların takip koyamadık ustune ustluk bırde tutamadım kafama koca boru taaaak dıye dusmustu annem saydırdı bütün gun tabı senın aklına utan kafama da sana da vs
1,492,656 soru
24,389,518 cevap
349,208 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın