Bilmiyorum ama çocuktan önce eşimle mükemmel bir evliliğimiz vardı çocuk oldu doğdu herşey değişti. Bizim yatak odası soğuk güneş almıyor hiç doğalgaz da ısıtmıyor açıkçası odayı. Çocuğun odası hep güneş alıyor ve 25 dereceye kadar çıkıyor. Ben hep bebekle yatıyorum eşime de bir kaç kere söyledim burada yat diye gece uyanıyor bende uyanırım sabah işe gidiyorum dedi neyse dedim. 72 gün oldu doğum yapalı ilk haftası çocuğum yoğun bakımda geçti. Sonraki haftası eve gelince 1 hafta yatak odasında geçti geceleri ama soğuk diye maalesef odaya geçtik. Şimdi ise en küçük şeyde bağırıyorum neden onu öyle yapmadin niye bana sormadın vs diyip duruyorum. Mesela dün su siparsi verdim gelmedi iptal ettim sabah su gelmiş eşim almış farklı firmadan söyledim iadesiz yeni damacanali gece de söyledim suyu iptal ettim diye. Sabah gelince evde ki farklı markayı vermiş sordum da kim su dedi ben suyu iptal ettim dedim ne bileyim getirdiler dedi. Sürekli söylediğim yerden söyleyecektim damacana yoktu sordum nerede ben onu verdim dedi. Bende kızdım o suyla bu su bir mi vs diye. Bana cenenden bıktım yeter artık vs dedi. Ne bileyim herşey benim üzerimde ev iş bide okuyorum üstüne onunda etkisi var. Bilgisayarimi birine verdim 1 aydır getirecek kaç kere söyledim getir derslere gireceğim artık sınavlarım başlayacak diyorum kaç gündür getirmiyor derslere giremedim. Hamikeyken herşey yapıyordu yardım ediyordu çocuktan sonra değişti yada ben değiştim gerçekten bilmiyorum normal mi bunlar . Üstüne lohusaligi tek başıma geçirdim çok kötü depresyona girmiştim.