ızlar ilk gebelıkte 38 kg filan alıp preklamsi tansiyonum cıktı. Sımdı yıne gebeyım Allahım kafamdan cıkaramıyirum. Bsıy yemeye korkuyorum. Aç geziyorum. Psikolojim bozuldu. Sabah patates kızarttım ilk kez yıycem geri çöpe döktüm yumurta haslayıp yedım. Dengem bozuldu. Suan bile gıfıp bsıyler yemek istiyorum ac kalamıyorum. Uzun bir diyetten sonra hamıle kalınca yine açlık açlık artık tak etti canıma deli gibi yemek istiyorum ama cok korkuyorum ya kılo alırsam dıye. Kafamdan cıkamıyor kılo almak ve yuksek tansıyon. Mesela ne yesem başım dönüyor. İlk gebelıkte hep kusardım bu gebelikte gebe oldugumu bile tesadüfen anladım. Adet gecikince. 6 haftalıgım suan. Tavsiyeniz var mı. Neden hıc belirtim yok esim doktora da goturemıyor cok yorgun gelıyor. İçimde fırtınalar kopuyor. Ama onuda yormak istemiyorum napmam lazım. Psikolojisi cok guclu biriyim aslında ama suan. Kafamı toplayamıyorum travma oldu ilk gebelık suan sureklı bsıyler yemek istiyorum ama yiyince tansıyon fırlıycak diye korkuyorum. Bu yazdıklarım ztn hepsı cok sacma ama ben bu sacma düşünceden kurtulamıyorum.