0 oy
55 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,130 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar, dün 1 yaş aşılarını olduk. Dünden beri öksürük var, şimdi iyice balgamlı ve hırıltılı bir hale geldi. Aşı ile alakası olduğunu sanmıyorum ama yine de danışmak istedim. 

Geçen hafta soğuk algınlığı nedeniyle antibiyotik kullandık neden tekrar oldu anlamadım 

3 Cevaplar

0 oy
(3,652 puan) tarafından
Aşı degil bnce salgin var aynisi bizim cocukta gecirdi, 1 yaş asisi olcak haftaya  umarim hafif gecirir
(2,130 puan) tarafından
Evet bugün gittik doktora, grip olmuştu iki hafta önce o bronşite çevirmiş dedi. Çok kötü öksürüyor, ilk bebeğim ve ilk kez hasta oluyor. Çok zormuş. Rabbim evlatlarımızı korusun
(3,652 puan) tarafından
Butun bebekler cocuklar hasta olmasa ama bagisiklik kazaniyorlar iste, umarim hemen iyilesir canim
(2,130 puan) tarafından
Amin canım inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,745 puan) tarafından
Aşıyla alakası yok canım aşı en fazla huysuzluk bıraz da ateş yapar 
(2,130 puan) tarafından
Evet bugün gittik doktora, grip olmuştu iki hafta önce o bronşite çevirmiş dedi. Çok kötü öksürüyor, ilk bebeğim ve ilk kez hasta oluyor. Çok zormuş. Rabbim evlatlarımızı korusun
0 oy
tarafından
Aşının öksürük yaptığını hiç duymadım canım salgın var ondandır 
(2,130 puan) tarafından

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 88 göst.
16 Haziran 2022 Aile kategorisinde sofianne (320 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 94 göst.
19 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 145 göst.
9 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mekace (1,563 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 26 göst.

406,511 soru

12,192,532 cevap

36,716 kullanıcı

...