0 oy
654 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (290 puan) tarafından
Kızlar ben yabancıyım yanı esimle akrana felan degiliz hiçbirsekilde bagımız yok yanı elden gelin geldim neyse kaynana kayına kendı akrabası olan bı kız bulmuş istemeye gidecekler bgun orda muhabbet edıyoduk bu konuyla ilgili ve kaynana eşime söle bi kelime kullandı bizim kötümüz elin iyisinden iyidir dedi cok sinirlendim ya ne demek istedi bu yoksa ben boşamı sinirlendim Allah askına siz söyleyin bu lafın anlamı ne ve kaynanm daha bundan kac hafta önce akraba akreptır en iyisi yabancı eldir diyen kişi

16 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Kizzzz atasözü gibi bişey üzerine alınma genelde akrabadan kız alırken kendilerini kandırma biçimi :)
(290 puan) tarafından
Kandırsınlar bakalım rabbımın adaleti şaşmaz :)
-Reklam-
0 oy
(19 puan) tarafından
Atasözlerini çok seviyor galiba boşver canım takma kafana ben taka taka kafayı yemek üzereyim benimkide geçen gün biz bir arada otursak senle gergin kavga ederiz dedi okadar bikmisim ki aynen dedim geçtim :-D 
(498 puan) tarafından
Kız bize dünyanın lafını söylerler anasına ailesine gelince çeneleri kitlenir
(290 puan) tarafından
Vallaha öle ya elden geldim ama bı zora sokmadım onları ama agzıma s*ctılar simdide bana bu lafı dıyo koca olcak kilide susuyo
(19 puan) tarafından
Aynı bende hiç karşılarında ettiler ettiler sesimi çıkarmadım  yinede yaranamadım güya uzaktan da akrabayiz zaten evlenirken anladım ama vazgeçemedim sesimi cikaramadim çekiyorum şimdide
(290 puan) tarafından
Ahh ahh ettiklerini bulsunlar bacım rabbım yardımcın yardımcımız olsun zira böle insanlar içinde cok zor hayat
(19 puan) tarafından
Aynen cnm Allah ıslah etsin kalplerine merhamet versin başka yapacak bir şey yok
0 oy
(2,130 puan) tarafından
Allah'a havale et sen. O zaman görür iyiyi de kötüyü de :)
(290 puan) tarafından
Rabbime havale ettim kendi içlerindeki iyiden bulsunlar inş
0 oy
(498 puan) tarafından
Neden orda cevap vermedin ki ben olsam direk derdim benimi dışladınız banami laf carptimiz diye şakayla karışık vururdum yüzüne. 
(290 puan) tarafından
O an dank etmedi kafama cnkü eve gelince ne demek istedi diye netten arastırıp baktım
(498 puan) tarafından
Bosver kendi iyilerinden nasiplerini alırlar merak etme. Allahın adaleti şaşmaz
(290 puan) tarafından
İnşaAllah bacım inşaAllah :(
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Tutarsız demek kaynanan bir öyle bir böyle yani diyorki bizim akrabamizin kötüsü bile dışardaki iyiden iyidir orda deseydin ya ne kotulugumu gördün diye hemen 
(290 puan) tarafından
Cok üzüldüm ve sinirlendim kac yıldır yapmadıkları kalmadı bana hala dönüp bide bu lafı dıyı dilerim rabbimden kendi içlerindekinden bulsunlar
0 oy
(4,419 puan) tarafından
Bacım git yat uyu gece gece bunu mu düşünüyorsun ya kaynanana gelince evet baya laf sokmuş sana sanki ama daha önce tam tersini demiş demek ki dedikleri birbirine uymayan bir kadın çok dikkate alma o yüzden 
(290 puan) tarafından
Cok taktım ya valla içime dert oldu kalbimi cok kırdı dilerim kalbi kırılsın
(4,419 puan) tarafından
Boş ver ah etme canım ben senin yerinde olsam yarın ararım anne dün böyle bir cümle kurdun içime dert oldu bana söylediğini düşünüyorum size karşı Bi ayıbım bir yanlışım oldu mu bugüne kadar da böyle düşündünüz gerçekten çok içerledim derdim emin ol sen böyle konusunca özür bile diler
(290 puan) tarafından
Ah bacım ahh öle insanlardan degil onlar ne özür dilemesi üste cıkar ortalıgı ayaga kaldırır bgune kadar neler cektim ben ellerinden
(4,419 puan) tarafından
Hiç bulaşma o zaman canım kocana söyle
0 oy
(19,988 puan) tarafından
Yalnız en çok o akrabadan aldıkları başlarına bela olur haberleri yok :) 
(290 puan) tarafından
bakalım görcez elmi iyi akrabamı
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Hic takma canim ne akraba gelin kaynana gordum ama hic anlasmiyorlar bı atasözü bosver
0 oy
tarafından
hahaha dert ettigin seye bak eltilik yükleniyor...:)
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Uzerıne alınmaya sallaaaaaa 
0 oy
(1,302 puan) tarafından
Ayyy boş ver akraba daha kötü inslah olurda sen o zman gör curcunayi 
0 oy
tarafından

Tam bir sene sonra gel bıdaha konusalım :D

0 oy
tarafından
Aman ne ger.izekali hepsi bende yabancıyim nişanlıydık eşimle kavga etmiştik ablaları yüzünden eniştesi yazmış boşver el kızıdır bugün var yarın yok ablalarin daha önemli demişti o gün bugündür hiç sevmem onu yani nişani at gitsin gibisinden dört gözle bekliyorlardı bir de kardeş grubu vardı oraya kamyon arkası sözü atmış ablası sel gider taş kalır el gider kardas kalır diye ne diyim şimdi iki üç aydır konuşmuyorlar eşimle benden uzak benim alakam olmadan hemde küstüler annemgildeydim kavga etmişler boş bir sebepten kin tutuyorlar işin tuhafı bana da küsmüsler hiç alakam yok çok iyi de oldu durduk yere böyle yaptılar görürler bakalım ben konusuyormuyum bir daha 
0 oy
tarafından
Benim kaynanam da hep böyle der bende ilk gelinim ve yabancıyım hiç bir akrabaligim yok kaynanam benden sonra gitti iki tane akraba getirdi biri kendi tarafından bitanede kocasının tarafından Allah büyük işte onlarla hergun kavga kıyamet içinde 
0 oy
tarafından

Ben de akrabayla evlendim sürekli öyle derler canm bence senin için söylenmedi . Sürekli aynı şeyi derler gına geldi :D

0 oy
(1,726 puan) tarafından
Sen onun lafına ne bakıyorsun kaynanalar boş boş konuşuyorlar yaa 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 254 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sebnem (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 890 göst.
7 Ocak 2024 Diğer kategorisinde ASENA40 (20,729 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 611 göst.
3 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Saliha22 (706 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 349 göst.
12 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Aysenur5561 (316 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,398 soru

23,664,538 cevap

309,189 kullanıcı

...