0 oy
727 göst.
Diğer kategorisinde (457 puan) tarafından

Bir hafta once iki elinide sobaya ypstrdu ikinci derece yanik var hergün pansumana götürdüm devletin karsiladgi krem varmis ise yaramiyormuş bide baska bir krem var fiyati 290 tl resim eklicem kullanan varmi 

image

image

14 Cevaplar

0 oy
(457 puan) tarafından
Bu kremlerden kullanan varmi pax prosatin
-Reklam-
0 oy
(10,607 puan) tarafından
Cok gecmis olsun nolur dikkat edin :( krem hakkında bilgim yok ama çok üzuldum
(457 puan) tarafından
Saolun :(
0 oy
(9,764 puan) tarafından
Sarı kantaron yağı sürebilirsin 
(457 puan) tarafından
Nerden bulabilrim
(9,764 puan) tarafından
Aktarlarda olur canım
0 oy
(954 puan) tarafından
Kantaron yağı aktarıcı dan bulabilirsin bitkisel ürünler satan yerlerden 
0 oy
(171 puan) tarafından
Yanik konusunda domuz yagindan baska birsey kullanmiyoruz. Ne izi kaliyor ne birsey macirlar yapar genelde. Cok gecmis olsun ilac hakkimda bir fikrim yok kuzum
tarafından
Deri emiyor ya hani haram olmuyor demi
(171 puan) tarafından
Kuzum o boyutunu inan bilmiyorum. Bilmedigim  bir konu hakkinda yorum yapmak istemem ben sadece saglik acisindan ciddi bir durumda kullaniyorum. Bu benim kisisel gorusum dini boyutunu bilmiyorum dedigim gibi
(1,744 puan) tarafından
Sağlıkta haram mı olur Allah askına
tarafından
Kebelek bilmiyorum bende sordum işte
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun kaçıncı derece 
(457 puan) tarafından
İkinci derece
0 oy
(2,465 puan) tarafından
Ah kıyamam kuzum benim çok geçmiş olsun bir arkadaşımın oğlunun üstüne kaynar su döküldü domuz yağı sürdü  yaralar iyileşince ama çok şükür hic iz kalmadı kullan derim geliyo sonuçta ilaç için kullanılıyo haram olmaz 
(457 puan) tarafından
Nerden bukunurki
(2,465 puan) tarafından
Aktarlarda bulunabilir canim yada netten bak  pazarda satan bile vardi bizim burda
0 oy
tarafından
Canım herkes kantaron yağı demiş ama , kantaron yağı bazı tenlere iyi gelmiyor. Benim annemin elinin üstüde yanmıştı çok kötüydü kantaron yağı dediler sürdük daha beter oldu. Doktorun verdiği dışında bir şey kullanma bence. Geçmiş olsun bu arada. 
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsn postun yukarı çıksn canm
(457 puan) tarafından
Tesekkurler
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Hametan tavsiye ederim, hem uygun hemde müthiş bi krem. Bide yumurta yağı yapıp sürersen o da çok faydalıymış yanıklarda
(457 puan) tarafından
Yunurta yagi nasil oluyot acaba
(5,481 puan) tarafından
Çiğ yumurtayı iyice yakarak pişiriyolar, yağı çıkıyormuş, youtubede vardır kesin ordan bakmanı tavsiye ederim
0 oy
(1,568 puan) tarafından
Yumurta akı sür canım o da iyi gelir .kantoron acısını alır iyileşmesini hızlandırır. Hametan da yii gelebilir ama düzenli kullanman gerek . Çok geçmiş olsun yanık zor malesef
(457 puan) tarafından
Tesekkut ederim
0 oy
(162 puan) tarafından
Valla canım benim oğlumda elini vurdu iki gün önce sobaya biraz yandı silverdin var yanık kremi iyi onu surebilirsin ben kırmızı renkte olan cam bı şişede iğneyle karıştırıp pansuman yaptım 
0 oy
(17,485 puan) tarafından
Hangi kremi yazdı silverdinin üstüne tanimam ben
(457 puan) tarafından
Fito hameten katstr sür dedi diger eli  hala sargılı iste antiseptik falan al dedi
(457 puan) tarafından
İz klmasin diye noskar fiye jel yazmis bu psek ise yaramiyor dedi özel olan kremse 300 tl bütçem yetmiylr
(17,485 puan) tarafından
Silverdin al canım benim oğlum da geçen sene kolunu yakmıştı sobada silverdin yazdı bize doktor iz bile kalmadı

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 184 göst.
10 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 146 göst.
28 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esha (571 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 120 göst.
2 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif21 (2,633 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 100 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ummugulsum (4 puan) tarafından soruldu

413,003 soru

12,434,436 cevap

45,774 kullanıcı

Kategoriler

...