0 oy
131 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (643 puan) tarafından
Kızlar malum artik ekmek aslanın agzinda degil midesinde. Bu yurt dışı isleri nasil oluyor guvenilir iş nerden bulunur  ? Hangi ülkeler daha güvenli ? Hangilerine giriş daha kolay bilgisi olan var mı? Uzun uzuna düşündük işin icinden cikamiyoruz esim yurt dışına gitmek istiyor bende aslinda gönül olarak pek istemiyorum ama önümüzü göremiyoruz bu sekilde de çok zor. Aylardır işi olmuyor çok zora düştük

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gitmeyin gitmeyin sonra vatan haini olursunuz
(643 puan) tarafından
Asıl bir hafta giden mamayı 200 tlye satanlar vatan haini. Ancak şükür edin diyorlar kimse ekmekten aştan bahsetmiyor. Evim yok arabam yok 2016 da ikinci el aldığım telefonu kullaniyorm. 4 sene evvel hamileligimde aldığım montu kullanıyorum. Kış geliyor ayagimdaki bot bekarliktan. Hiç bir zaman savurgan bir insan olmadim. Hep gemimizi bir şekilde yürüttük ama artik yürümüyor. Kimse vatanını bırakıp gitmek istemez ki oyle diyenler çalıp oynamaya devam etsin
tarafından
Bana paran varsa acıbademe git devletti madem begenmıyorsan diyen , isveçte yaşadıgım için vatan haini ve batı aşıgı ilan eden bu postları görmüyor ya da tuzu kuru
(643 puan) tarafından
Param varsa da yoksa da acibademe ya da devlet hastanesine gitme tercihini yapacak kisi benim. Onca şeye kamyonla vergi alıyorlar tabiki de devlet hastanesi bakacak. Ama gelin gorun ki anlamadiklari sey şu siz bir şekilde devlet hastanesine gittiniz cikista eczaneden ilac alacak para kalmadi insanlarda. Ne yapacağız iyileşmek için sadece dua mi edecegiz. Keşke okusa bu postu o arkadaş yani gelsin de bir ayımı yaşasın oyle sandıkları gibi 3 çeşit peynir 5 çeşit reçelle kahvalti yok. Kaç gece pirinç ununu kaynatıp sulandirdim bebegimi doyurmak için. 4 aylık çocuğa inek sütü verdim ben. Sonra o ağladı ben ağladım ama en acisi su ki ertesi gün yine verdim çünkü mecburdum. Tuzu kuru olanlar atip tutmaya devam etsin
-Reklam-
0 oy
(136,932 puan) tarafından
Esinin tir ehliyeti varsa belki şoforluk olabilir hani buraya turk gidalari falan getiren firmalar  baska turlu pek mumkun degil bazi ab ulkeleri vize vermiyo artik malesef ne isci vizesi ne aile birlesimi ☹️bende ucundan yirtmisim sadece 1 yilla resmen
(643 puan) tarafından
Büyük araç kullanabilir ama ehliyeti buyutmesi gerek harçlar almış başını gidiyor
ooo kesin bendirim o basansjsjsjsjsjsj tam benlik o iş en sevdigim is yaa keske gorsem gene ama burdan pek gecmiyo ayda 1 falan toptancilar hep brukseldeymis o yuzden☹️ acayip mutlu oluyom gordugumde bee
ins isiniz rast gider bacim ben 1 bucuk yilda aldim vizeyi bizden sonra hatta bizle evlenenler var esini getiremeyen
(643 puan) tarafından
Ben kendimi gözden çıkardım ARTIK bir sure esim bile gitse razıyım. İnşallah bir yolunu buluruz en azından çocuklar buyuyene kadar
tarafından
İlk aklıma sen geldin zaten sjsjs

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 140 göst.
24 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Öylebirisi (643 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 312 göst.
1 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 324 göst.
0 oy
34 cevap 1,714 göst.
20 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mehmetcan Emir (889 puan) tarafından soruldu

413,748 soru

12,454,530 cevap

46,430 kullanıcı

Kategoriler

...