0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar namaz kılmak istiyorum. Ama ne zaman başlasam kısa bir süre sonra bırakıyorum. Bir de akıntım çok geliyor. Duş almadan içim rahat etmiyor. 

Günde 4-5 defa da duş almak zor oluyor yani. 

Günlük ped kullanıyordum o da bazen kayiyo yine iç çamaşırıma geliyor. 

Siz ne önerirsiniz? 

Lütfen linclemeyin tabi bu bahane olamaz ama beni de anlayın. 2 oğlum var. İkisi de çok yaramaz. Yani her gören ben böyle çocuk görmedim falan diyo. İkisi ile baş etmek zaten zor. 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kağıt havlu koyuyorum ben veya her namaz da iç çamaşırı degistir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Akıntıdan kastın leke falan mı intihap şeklinde mi?
tarafından
Yok canım normal beyaz akıntı oluyor ya ondan.
tarafından
Hanefi mezhebine göre vajinadan gelen akıntı idrar, kan ve meni ile karışmamışsa temiz akıntı olarak nitelendirilmektedir. Bu sebeple de abdesti bozmamaktadır. Ancak vajinadan gelen akıntının necis olduğunu ileri süren alimler de bulunmaktadır. Tabi mezheplere gorede farklılık gösterir canım. Birde akıntı avuç içini geçmemesi lazım. O yüzden günlük ped kullan istersen benimde çok akıntım olur günlük ped kullanırım. Tabiki iç çamaşırı da degistirirm.  Düzgün bir şekilde koyarsan sorun olmaz
tarafından
Teşekkürler canım benim :*
tarafından
Rica ederim :)
0 oy
tarafından
Kotex günlük ped al tualete gittikçe değiştir doğru yerleştir kaymaz 
tarafından
Deneyeyim bir kuzum teşekkür ederim:*
0 oy
(18,165 puan) tarafından
Adet dışı gelen akıntılar gusül abdesti ni bozmaz 

Sadece iç çamaşırına degmemesi lazım değerse değiştir yada bez köy yada ped koy her kadın yaşıyor bunu sen tek değilsin canım 

1 ay devam et namaza sonra istesende sen birakamazsin
tarafından
Ay inşallah kuzum benim teşekkür ederim :*
(18,165 puan) tarafından
Bez koy bence hep yıka utule hatta öyle kullan kalın olsin biraz kaçırmaz birdaha abdest almak zorunda kalmazsin 1 abdestle iki namaz vakit namazi kilarsin
tarafından
Ay gerçekten öyle 40 gün gayret et snra artk sen bırakmazsın ben yalan olmasın çok nadir kaçrdıgm zamanlar oluyor ama mutlaka yatsı namazı kılıyorm kılmadan uyuyamıyorum
(18,165 puan) tarafından
Evet kardeşim insan ne olursa olsin bu sadece namaz değil birşeye sürekli yapınca alışkanlık oluyir alışıyorsun zor da gelmiyor
Rabbim hakkiyla devamlı kilanlardan eylesin bizleri☺️☺️❣️❣️❣️
tarafından
Amnnn inşallah :)
0 oy
tarafından
Akıntıdan dolayı güsl gerekmiyor diye biliyorum. Sonuçta zevksel birşey değil. Günlük Pedin nasıl kayıyor kız. Kayiyorsada sürekli çamaşır değiştir bişi olmz
tarafından
Yok canım gusül değil normal abdest. Yani her vakit zor geliyor bana alt tarafı yıkamak afedersin
tarafından
E günde 4_5 kez duş almak yazmissin
tarafından
Duş ayrı banyo yapmak ayrı canım. Saçımı islatmadan demek istiyorum.
tarafından
Kız ne alaka iyi misin. Duş nerde saçını yikamamakmiş kendin düzgün yazamiyorsun sonra duş ayrı banyo ayrı diyorsun ilk defa duydum bunuda

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 176 göst.
14 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 205 göst.
14 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 163 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Emine_ozder01 (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 163 göst.