0 oy
610 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Sizinle mı 

Ailesiyle mı 

Sizi ailesine mi götürür  

Evinizde mı geçirir 

Gezmeye mi götürür 

Kahveye gider

Kankalariyla takılır

Pavyona gider 

Benimki gezmeye götürür şıkkı :)

48 Cevaplar

0 oy
(4,263 puan) tarafından
Bebeğe bakar bende dip köşe eve dalarım bazen iki gün oluyor izni o zaman da hava iyiyse gezmeye çıkarız çocukları alıp 
-Reklam-
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Ben ve oğlumla birlikte geçirir 

Arkadaş çevresi yok 

Ailesi Ağrı'da 3 görümcem var burda oda aramız 3 saat onlara da ben zorla götürürüm :))) 
0 oy
(973 puan) tarafından
Pavyona giden koca hâlâ o evde koca olarak kalirmi sence haftasonlari izinli yazin kahvaltıya akşamları parka kışın kocam haftanın bir günü lokale evde karışık bizimkisi ailesi başka memlekette olduğu için onlara gitmiyoruz ha birde ben kocam hazır evdeyken çocukları bırakıp dışarda işlerimi hallederim yada kuzenlere giderim baya karışık oldu bizimki
0 oy
(5,052 puan) tarafından

Uyandığımız da ilk işimiz birlikte kahvaltı hazırlamak olur kahvaltıdan sonra beraber ya çay ya kahve içeriz izin günlerinde pazara ve markete gideriz en çok akşam yemeği yeriz annem belediye de sosyal tesislerde çalışıyor araba kiralayıp onun yanına gideriz çay tatlı vs yeriz hava soğuk diye annemi eve biz getiririz her iznin de bu böyle havalar soğudu diye eşim alalım der bazende 1 gün önceden annemde kalırız çoğu zaman izinlerini aynı gün yapıyor eşim annem ve eşimin izin günü aynı olunca babamla ablamın mezarını ziyarete gideriz en çokta birde doktor kontrolleri eklendi izin günlerine ikinciye hamileyim:D dolu dolu geçiyor bizim izin günleri eşimle çoğu zaman zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyoruz bilee

0 oy
(52 puan) tarafından
6.30 da kalkar halı saha maçına gider 9 a doğru gelir uyur biraz bende 10 10.30 gibi kalkarım kahvaltı vs hazırlar kahvaltımızı yaparız ben mutfağı toplarken o diğer tarafları toplar ya da süpürür (tabi benm yönlendirmemle(: yoksa aklına gelmez illa demem lazım) işler bitince bende iyi hissediyorsam ( hamileyim 32+4) dışarıya çıkar gezeriz 3 yaşında oğlumuz var onunla ilgileniriz parka vs gideriz ya da alışveriş yaparız genelde böyle geçiriyoruz hafta sonlarını 
0 oy
tarafından

Bazen evde bazen dışarıda canımız nasıl isterse kimse yok burda akraba herkes uzak baş başa zaman geçiriyoruz baby babycim:D

0 oy
(7,106 puan) tarafından
Kocamla beraber pavyona gideriz :):):):) 

İlgili sorular

+1 oy
61 cevap 971 göst.
11 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ebruulina (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 45 göst.
29 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Laleee (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 63 göst.
17 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,484 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.

410,357 soru

12,341,078 cevap

39,692 kullanıcı

Kategoriler

...