Nefes darlığı ve tık nefes olan var mi özellikle geceleri ben bazen boğuluyorum sanıyorum 2 saniye nefes almasam boğulacak gibi oluyorum aldığım nefes yetmiyor bana sanki
Ben doğurdum ama ölüyom sanırdım sanki almicakmisim günü yetmiyo gibiydi 38 e rahatladım aşağı indi bebişim
Ilk baslarda bendede vardi aksine fun gecdikce duzeldim 3 aylikken daraliyordu nefesim 5 ayda tumden duzeldim ama doktorum ilac yazmisdi ..ondan sonra duzeldim
Canım çok yemek yeme gör bak nasıl rahat edeceksin biraz aç hissedersin ama midende akciğer e baskı yapmaz
Ben 30 haftalığım bende de olur surekli
Ben doğum yaptım ama o haftalarda kaburgalarım acirdi sanki bir şey batiriyorlarmis gibi olurdu nefes alamazdim hemen tıkanırdım
Ben doğurdum ama bende öyleydim
Bende oluyor canım geceleri özellikle iki haftadır falan 37 olduk. Ciğerlerim dolmuyor sanki boğulacak gibi oluyorum
Bsnimde ayni devamli olmuyo arada oluyo ozellikle yatarken
Hic deme ya bende 2 sefer nefes almak icin uyandim nefesim duruyo insallah bebegi etkilemez
Bazen oluyor canm ahhh bu son zamanlarrr :///
Alerjik astım var nefes darlığıda aynı zamanda çok kötü bişey bogulacakmisim gibi hissetmek dediğin gibi eşim yatarken sarılır bogulurum resmen kapalı odada yatamam kapısı açık olcak içeriye hava girmeli
403,811 soru
12,097,662 cevap
36,403 kullanıcı