0 oy
165 göst.
Diğer kategorisinde (2,206 puan) tarafından
Kızlar saçma gelebilir belki ama gerçekten bi anda çok korktum yeni süt sağma pompası alfım yıkadım tekrar parçaları takarken oldu mu acaba diye bakmak istedim o an da ilk basmamla bir damla sıvı mı desem süt mü desem bilemedim rengi beyaz değildi o geldi anında bıraktım 28 haftalık hamileyim göğüse süt indirme indirirsen erken doğum olur diyolar ya büyükler ondan çok korkuyorum bişey olur mu

3 Cevaplar

0 oy
(6,857 puan) tarafından
Elleme Cnm göğüslerine evet öyle derler deneme öyle şeyler:) zamanı gelince çok deniceksn
(2,206 puan) tarafından
Yok canım ellemek değil benimki yeni bütün parçalarını şok tüm acaba yapabildim mi diye kontrol etmek istemiştim yapabilmişim onu fark ettim de bişey olmaz demi hemen 1 damla gelen bişeydi daha yeni 1 kilo olmuştur bişey olmaz demi
(6,857 puan) tarafından
Olmaz cnm :) sen bu doğur yatarken göğsün sıkışınca süt olcak her yerin daha :).
(2,206 puan) tarafından
Ay çok teşekkür ederim içim rahatladı evde deli gibi bir anda koşmaya başladim panikten
(6,857 puan) tarafından
Ani hareketlerden kaçın Cnm hamilesin unutma :) sonra hoplar ziplarsin bebisinle
-Reklam-
0 oy
tarafından

Yok canım bir şey olmaz inşallah ama yinede bir daha deneme:)

(2,206 puan) tarafından
Aslaaa denemem artık zaten bana o korku yetti
tarafından
Zaten hamileyken göğüsten süt gelmesi normal ki canm korkma erken doğum olmaz inşallah:))
(2,206 puan) tarafından
Normal normal ama benim yaptığım hata yüzünden geldi yani normalde gelmeyecekti inşallah hani büyükler der ya sütünü indirme erken doğar bebek diye çünkü şuan çok küçük 28 haftalık daha yeni bir kilo olmuştur kesin :) ondan onun için korktum
0 oy
(1,247 puan) tarafından
Neden öyle bya kesin kanıt varmı acaba merka ettim 
(2,206 puan) tarafından
Bilmiyorum ilk gebeliğim ama hani eskiler öyle derler ya ondan yani istemsizce korktum daha yeni 1 kilo olmuştu ama neden öyle derler bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 572 göst.
0 oy
2 cevap 717 göst.
22 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 381 göst.
18 Ocak 2021 Diğer kategorisinde sinem8omer. (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 84 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,735 puan) tarafından soruldu