0 oy
389 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (308 puan) tarafından
Kızlar kaç gündür böbrek agrısından ölüyorum dün acile gittim baya bi sıra bekledim doktor seslendi gittim yanına çok agrım oldugunu söyledim böbreklerimde bide sık sık idrara cıkıyorum ne bi kan ne bi röntgen nede idrar tahili yapmadan bana idrar yolu enfeksiyonu gecirdigimi söyledi ama daha önce de protein kaçagım oldugunu söyledim umursamadı ben mi abartıyorum bi idrara bile bakmadı 

12 Cevaplar

+1 oy
(3,240 puan) tarafından
Yoo hiç abartmıyorsun bu sağlık çalışanlarına 'da bir hâller oldu. Hayır olsun bakalım 
(308 puan) tarafından
Ben şok oldum zaten böbreklerim kötüydü bakmadı bile ilaç yollayıp gönderdi gebelik süphem oldugunu söyledim git test yap negtif cıkmadan ilaç kullanma dior
(3,240 puan) tarafından
Ayy ne kadar zekiymis oyle
-Reklam-
0 oy
(468 puan) tarafından
Başka bi doktora daha görünün bilemeyiz bizde malesef çok geçmiş olsun
(308 puan) tarafından
Hemen randevu aldım canım zaten sinirden öldüm agrıdan ölüyorum adam bişi yapmadı
0 oy
(7,036 puan) tarafından
Hayır hiç abartmiyorsun bizim burda bir baş ağrısı ile bile gitsen idrar ve kan tahlili yaparlar mutlaka 
(308 puan) tarafından
Canım benim eşimde sinirlendi sorun cıksın istemedim ama o kadar agrı cekiyorum hiç tahlil yapmadan enfeksiyon var dior delirdim resmen
(7,036 puan) tarafından
Başka doktora gitseydin cnm
(308 puan) tarafından
Randevu buldum canım pazartesiye ona gitcem ınsallah bu doktorda normal biridir
tarafından
Doktr korkmuyorum ki artık bagirsan hemn guvnlk diyor kizm havle gecrdi doktr umrsamdi bağırdık hmn güvenlik dedi herkz doktrdan yana hasta baggrsa suclu demek
(7,036 puan) tarafından
Valahi bu doktorlar iyice cozutu bizimki sağ olsun baş hekimlik hemen ilgilendi çünkü o doktordan gelen bir gün içinde 5 ci şikayeti
0 oy
(7,464 puan) tarafından
Hamileysen ihmal etme birdaki doktorlarda hastanelerde bi tuhaflasti secim öncesi milleti süründürme çabalarindalar 
(308 puan) tarafından
Canım zaten böbrek sıkıntım vardı söyledim bakmadı bile gebelik süphem ve dedim bana git test yap dior
(7,464 puan) tarafından
Doktor bile değildir belki allah bildigi gibi yapsin böylelerini dedigim gibi secim oncesi hepsi bi tuhaflasti
(308 puan) tarafından
ALLAH bizi o hastanelere muhtac etmesin insllah insan sağlığıyla oynuyorlar
(7,464 puan) tarafından
Amin canim amin
0 oy
(2,156 puan) tarafından
Ya bugün acildeki hemşire antibiyotiği sekiz saat gecikmeli bile alabileceğimizi söyledi. Antibiyotik iğne için söyledi bunu. Millet kafayı yemiş. 

Ben anlamam başka yere git dese daha iyi. İlacı veriyorlar işe yaramazsa başka ilaç veriyorlar. mideler ecza deposu 
(308 puan) tarafından
Gercekten anlamıyorum resmen dalga geciyorlar artık
0 oy
tarafından
Başka doktora görün 
(308 puan) tarafından
Randevu aldım canım mecbur
0 oy
(2,182 puan) tarafından
Aaa başından atmış resmen başka doktora görün canm benm
(308 puan) tarafından
Randevu aldım canım öldüm zaten sinirden
0 oy
(18,194 puan) tarafından
Mutlaka kan alması lazım abartmiyorsun
(308 puan) tarafından
Bırak kan idrara bile bakmadı
0 oy
(789 puan) tarafından
Zaten acildekiler ne diye orda boşuna duruyor anlamadım 
(308 puan) tarafından
Ben şok oldum inanki canım
0 oy
tarafından
Hayır abartmıyorsun bende geçen hafta böbrek ağrısı ile gittim idrar tahlili ve kan aldılar tahlil yapmadan teşhis konulmaz bence başka doktora gözük 
(308 puan) tarafından
Randevu aldım hemen canım ama şok oldum hiçbişey yapmadan kafasına göre de ilaç yazıyor
0 oy
(21,292 puan) tarafından
Ultrason idrar tahlili falan istemeliydi en azindan. Ama acikde bilerek böyle yapiyolar. Başlarından savuyorlar. Polikliniğe gitsin millet diye. 
(308 puan) tarafından
Üstüne basa basa daha önce böbrek sorunu yaşadığımı söyledim ama asla umrunda olmadı
(21,292 puan) tarafından
Bilerek yapiyolar dostum işte. Başlarından savusturuyorlar
0 oy
(272 puan) tarafından
Geçen sene yaşadım oluyordun gittim röntgen çekildi kum olduğunu söyledi serum yedim ewe geldim iyi oldum başka doktora git ne bakıyor ne ediyor lar hepsi bi tuhaf zaten benim yaşadığım yerde doktor bile yok oğlumu götürürüm acile kan alicak bebek hemşiresi bile olmuyo delik deşik ediyor lar bende bebek mi hemşiresi olmadan aldırmıyorum

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,132 göst.
30 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Neyleyim (340 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 242 göst.
18 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Aselinnannesi (924 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 856 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,978 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 82 göst.
3 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,209 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,690 soru

23,764,838 cevap

315,622 kullanıcı

...