Aşırı sinir oldum ya kızlar gorumcemi sevgilisi ailesini alıp tanışmaya gelmişti kaynanam da dün dedi sabah erkenden al bebeği gel ben de evi bile tam toplamadım kahvaltı yaptım bebeğe yedirdim hazırlanıp gittim saat 1 de gelen giden yok temizlik yapıyordu kayınvalidem gorumcem kahvaltı bile toplamamışlardı bende kendi istegimle toparladım oturdum telefonu elime aldım kayınvalidem de hemen dedi kalk yardım et kıza dedi bebekli halimle kimseye minnet etmem kendim yaparım bide diyor telefon elinden düşmüyor bize gelince sıkılıyorum napim 2 günde bir gitmesem bide laf yapıyor neyse akşama kadar orda kalmak zorunda kaldım ev yakın keşke uzak olsaydık valla artık çok sıkıldım bu durumdan ya ayrı yaşıyoruz ama sozde hersey e karışır
Bide bebeğe muz ceviz bebek biskuvisi yedircektim hazırladım diyor ki yok ben onu vermiyorum sen arıtma suyu koydun soğuk olmuştur ceviz var boğazına kaçar muz kabız yapar bebeğe yedircektim oturdum diyor ben onu vermiyorum git bebek biskuvisi getir 2 tane dedi bebek ağlıyordu diye mecbur kalkıp getirdim içine çay katti bebeğim de bi güzel afiyetle yedi onu sonra 2.tabağı da yedi bsy söylesem en kötü gelin ben olacam ve kayinpederim 1 yıl oldu vefat edeli bu sefer oğluna duygu sömürüsü yapı cak işte çınara hamileyken baban çok sevinmişti ben hiç böyle şey görmedim trip atar valla biktim artık ya