selammmm.. derdime dert olanları Allah islah etsin.. 9 ay varliklarini bilmedigim insanlar kendilerini bi halt sanıyor. 1 hafta önce doğum yaptim arayıp nasil oldun demek yerine adını ayse koyun demeleri. Hastaneye bile gelme tenezzulunde bulunmayanlar evde yatili kalmak icin can atiyor. Ev sobali tek odada nasil olcak die düşünmüyorlar. Neyse 5. Günün sonunda eve geldik eve geldigimizi söylememek icin o kadar can attim ki genede öğrendiler hemen kaynanam geldi haber etmeden. Aksamina kayinbabamgil. Ilk torununu görmeye gelen adam eli bos geldi resmen. Ama yaninda 65 bin tl para ile geziyor. Birde dalga gecer gibi esime araba bak uste 90 bin verip araba yükselticem diyor. Simdi bana hediye yapmak zorunda değil onun icin mi dogurdun diyenler olcak. Valla bekliyoruz ki dede gibi bi altin taksin ama takmadi bitti benim icin daha ne evlerine giderim ne de arar sorarim. Benim ailem en küçük igne ayrıntısina kadar aldilar ben alin edin demeden birde 7. Torun benim ailemin. Ilk torunu olan adam resmen tinlamadi ya sinir oldum. Birde arabalari bizde yarin hastaneye gitmemiz gerektigini bile bile arabayi istiyorlar.
1,492,550 soru
24,387,576 cevap
349,093 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın