Anneler merhaba.. Kızım 17 aylık 3 hafta önce emmeyi biraktik ayni anda sallamayı da biraktik. Salladigim zaman bir duzeni vardi gunduz 2-3 aradi uyurdu 4 gibi kalkardi aksam 10-10:30 da uyurdu gece kalkardı sallayip uyurdu yine yada emerken uyurdu,onlari birakinca duzeninden şaşmasin dedim ayni saatlerde elektrik supurge sesi acip yanina uzaniyodum saclarini oksarken uyuyordu, son bir haftadir falan sacarini oksuyorum uyku saatlerinde odamiza getiriyorum yatiriyorum ayni duzene devam ediyorum ama 1 saatimiz oyalanmakla geciyor uyumamak icin numaralar falan yapıyor saat 4 oldu simdi uyudu daha 3ten beri. Bide gece 5-6 gibi uyaniyor mama istiyor süt isitip veriyorum o sekilde uykusu aralaniyor saat 7:30: , 08:00 e kadar uyumuyor yine kizim tek olsa ona uymaya caliscam ama 3 yasindada kizim var onunlada ugrastigim icin cok yoruluyorum ve kizimi geri uyutmaya çalışırken bu seferde 3 yasinda olan kizim kalkiyor uykusu aralaniyor. Yavas yavas duzenimizin bozuldugunu hissediyorum kizimin uykuya hemen dalmasi icin ve gece kalktiginda ayni sekilde geri yatip uyumasi için ne yapabilirim çok yoruluyorum :(((