0 oy
58 göst.
Diğer kategorisinde (440 puan) tarafından
Anneler merhaba.. Kızım 17 aylık 3 hafta önce emmeyi biraktik ayni anda sallamayı da biraktik. Salladigim zaman bir duzeni vardi gunduz 2-3 aradi uyurdu 4 gibi kalkardi aksam 10-10:30 da uyurdu gece kalkardı sallayip uyurdu yine yada emerken uyurdu,onlari birakinca duzeninden şaşmasin dedim ayni saatlerde elektrik supurge sesi acip yanina uzaniyodum saclarini oksarken uyuyordu, son bir haftadir falan sacarini oksuyorum uyku saatlerinde odamiza getiriyorum yatiriyorum ayni duzene devam ediyorum ama 1 saatimiz oyalanmakla geciyor uyumamak icin numaralar falan yapıyor saat 4 oldu simdi uyudu daha 3ten beri. Bide gece 5-6 gibi uyaniyor mama istiyor süt isitip veriyorum o sekilde uykusu aralaniyor saat 7:30: , 08:00 e kadar uyumuyor yine kizim tek olsa ona uymaya caliscam ama 3 yasindada kizim var onunlada ugrastigim icin cok yoruluyorum ve kizimi geri uyutmaya çalışırken bu seferde   3 yasinda olan kizim kalkiyor uykusu aralaniyor. Yavas yavas duzenimizin bozuldugunu hissediyorum kizimin uykuya hemen dalmasi icin ve gece kalktiginda ayni sekilde geri yatip uyumasi için ne yapabilirim çok yoruluyorum :((( 

2 Cevaplar

0 oy
(931 puan) tarafından
Benim oglanda çok geç dalıyor uykuya bende bakalim sallamayı ve günde iki uykuyu bıraktım bire düşürdüm  çok zor Bi çocuk 

Gece beslenmesini bırakmayı öneririm 
(440 puan) tarafından
sallanmayi seven bir cocuk aslinda ama bir anda biraktim hic yadirgamadida iyi olmustu sallandigi zaman gece kalkiyodu esimle nobetlese salliyoduk simdide 6 civarlari kalkiyor onla ugrasirken buyuk kizim kalkiyor :(

Agliyor mama istiyor su veriyim diyorum bu sefer daha cok deliriyor bagira bagira agliyor nasil birakicam :(
-Reklam-
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Zaten sallanmasın artık annesi o üyüdü birey gibi bakcan benim oğlum beşbucuk ayda beşikte uyuyor alıştı. 20 aylığız artık evet eskisi gibi pat uyumuyor ama agresifliğinden uykusu geldiğinde yatıyorum öyle hallediyoruz. Birde yaz saati kış saati farkediyor. Yeni mevsim geçislerine alışmaya çalışıyorlar. Saat farkından dolayı geçlimiz var bizimde bakalım ona da ilerleyen süreçlerde alışacağız artık.
(440 puan) tarafından
Acaba benimkide o yuzdenmiki ilk sallamayi biraktigim hafta cok guzeldi hersey 3 hafta once yani bir hafta boyunca istedigim gibi gitti herşey sonrasinda bozuldu mama istemeye basladi 5-6 gibi kalkip anne anne diye basimda cagiriyor oynamak istiyor ablasinin yanina gidiyor falan, o kalkiyor ben yatırıyorum rahat bi 8-10 kez deniyorum tabi o uyuyana kadar saat 8e falan geliyor ondan sonra uyuyor 11e dogru kalkiyor sonra, bendede biyer kalmiyor tabi tüm gün uykulu ve baş agrili geziyorim evde

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 119 göst.
0 oy
6 cevap 173 göst.
24 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine3040 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 241 göst.
12 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Eminebbk (107 puan) tarafından soruldu

401,329 soru

12,011,499 cevap

36,204 kullanıcı

...