0 oy
229 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,034 puan) tarafından
Kızlar ben ameliyat oldum vajinadan ve 2 gündür acayip şekilde kaşınıyor ama öyle tatlı bir kasintiki anlatamam dikişler zarar görmesin diye kasiyamiyorum bunun yerine ne yaparsam geçer kızlar kasintidan duramıyorum resmen  zor turuyorum kendimi 

6 Cevaplar

0 oy
(3,800 puan) tarafından
ilac vermedimi doktor krem filan. hic bilgim yok bu konuda. hani normal olsa belki oneri  verirdim ama ameliyat olunca baska
(7,034 puan) tarafından
Anladım kuzum krem verdi günde 1 defa biri vajina içine diğeri vajina dışına sürülüyor ama çok kaşınıyor ya
(3,800 puan) tarafından
dikis yerleri tutuyo derler genelde ameliyat yeri kasinica . en iyisi doktora sor hem belki kasinti icin ilac verir
(7,034 puan) tarafından
Ayın 7 sinde randevum var kuzum ya
(3,800 puan) tarafından
banyo yasakmi . belki ilik banyo iyi gelir
(7,034 puan) tarafından
Yasak değil ama sonra dikisleri kurutunca yine aynı ouyor
-Reklam-
0 oy
(393 puan) tarafından
Iltihap kapmis olabilir cnm doktora bi sor
(7,034 puan) tarafından
Bugün acile gittim dikişlerle bir sorun yok dedi
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun cnm belki iyileştiği için dir 

Ameliyatı n nasıl geçti cnm zormuydu
(7,034 puan) tarafından
Yok ablam doktorum çok iyidi Allah razı olsun ondan çok ilgiliydi ve gayet başarılı geçti dikişler çok güzel atılmış bugün acile gittim ebelerde söyledi  kaşıntı için deliryorum kasimamamk için ne yapacam ben ya
tarafından
Kiz sakın kaşima
Nerde yaptırdın cnm
Özelden bana yaz
(7,034 puan) tarafından
Yok ablam kasimiyoruk ama deliryroumm
0 oy
(1,313 puan) tarafından
İyileştiği için kaşınıyor geçmiş olsun canım 
(7,034 puan) tarafından
Sağol kuzum ❤️ peki kaşıntıyı yatistiracak bişi yokmu ya
(1,313 puan) tarafından
Canım valla kasimaktan başka bişey yok ama onuda yapamasin dikişler zarar görür
(7,034 puan) tarafından
Aynen ya delirecem vallahi iyileşene kadar
0 oy
tarafından

İyilişme kaşıntısı o canım ıkı normal dogumumda dıkışli oldu o dıkişler ıyıleşene kdr zor tutuosun kndını kaşıntıda başka bır dert:)

(7,034 puan) tarafından
Vala bende 3 normal doğum yaptım ilkinde kesim çoktu dikiskerim vardı ama bu kadar kasinmadi ya
tarafından
Ne ameliyarı bu canım özel degilse daraltma felan mı
(7,034 puan) tarafından
Benim bağırsak rahim ve mesanem sarkmisti onu ameliyat eti dktor sonra vajinal daraltma ve sekilini duzelti çok af edersin iç dudakları felan duzelti yani şuan komple dikiş içindeyim
tarafından
Dıgumların cok mu kotu gecti ? Gecmiş olsun
(7,034 puan) tarafından
Sağol ablam evet 2 ci doğumum çok kötüydü bebek kolay doğdu ama sonrası çok kötü oldum 3 gün hastanede kan aldım  ebe damarimi patlatmisti ve icmi temizlememisti çok kanamam oldu baygınlık geçirdim çatala çıkamadım haliyle ebeler yere bataniye serip beni yatırdılar  ve elle kürtaj yaptılar resmen o günden sonra sorunlar basladi
0 oy
(3,370 puan) tarafından
Annem yara iyleşince kaşıma yapar derdi. Ama aynı zamanda enfeksiyon ihtimali var. Bilemiyorum. Geçmiş olsun.
(7,034 puan) tarafından
Sağol cnm bugün acildeki ebeler baktı enfeksiyon yok ama acayip kaşınıyor delirmek üzereyim ya titriyorum resmen kasintidan
(3,370 puan) tarafından
Papatya demleyib suyuyla silsen bişey olurmu acaba? .papatya sakinleştirir. Ama su işte korkuyor insan. Dikişin tam üstüne gelmeyeceği şekilde krem sür.sakinleşince sil.
(7,034 puan) tarafından
Dikişler hep kuru kalmalı kuzum af edersin tahret aldıktan sonra fön makinası ile kurutuyorum sen düşün

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 419 göst.
0 oy
7 cevap 562 göst.
24 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 746 göst.
0 oy
4 cevap 289 göst.

412,242 soru

12,409,854 cevap

44,789 kullanıcı

Kategoriler

...