Nerden başlasam inan bilmiyorum yaşadığım olayların içindede çıkamıyorum ne yapacam bilmiyorum ben ilk evliliğimi 6 sene önce yaptım bir oğlum oldu doğumu baba evinde yapmak zorunda kaldım neyse ailesi yüzünden olmadı ayrıldım şimdiki durum ikinci evliliğimi yaptım11 aylık evliyim şuanda boşanma yok ama ayrıyım 6 aydır ve hamileyim 7 aylık oğlumda yaşaduğım durumu şimdiki hamileliğimdede yaşamaktayım eşimle hiçbir sorunum yoktu annesi ile sorunlarım oldu ağza alınmayacak laflar söyledi eşim annesinin tarafında oldu şimdi boşanmak istiyorum ama benseni boşamaya almadım diyor ne birleşebiliyoruz nede ayrılabiliyoruz ne annesinden nede benden vazgeçebiliyor baba ait ne varsa hiç unutmuyor ama arkamdan konuşmadık lafta bırakmıyor işin içinden çıkamıyorum artık bunaldım durum bundan ibaret işte kusura bakmayın lütfen öylesine doluyum ki içimi dökmek istedim
Rabbim yardimcin olsun ama ne olursa olsun anneis tmm da sende esisin orta yol bulmasi laizm
Berabermi yaşıyosunuz kayınvalidenle canım
Eşini seviyorsun anladiqim kadariyla oda seni seviyor neden ailesi yuzunden kendinize yazik ediryorsunuz benimde eşimin ailesi ile sorunlarim var bir kac kere paylaşdim burda arkadaşla ama ben eşimi asla birakmam belki diyeceksin benim yerimde diyilsinki yinede birakmam
Senin yazdıklarını sürekli okuyorum yasin benden eminim büyüktür o yüzden abla diyeceğim sana
Ablacım öncelikle allah yardımcın olsun
Seni çok iyi anlıyorum çünkü ayni sorunları bende yaşıyorum.turkum ama esim azeri bende mecburen sevdiğimden baküde yaşıyorum. Eşimin ailesi kaliyorum annesi sürekli bana laf vuruyo kiriyo ediyo biraz acı dilli esim bir uyariyo ikinci defa bende suç buluyo vs vs
Yıpratma kendini esin seni seviyorsa inan ortasını bulacaktır Allah yardımcın olsun gerçkten çok üzüldüm
Allah yardimcin olsun canim, birbirinizi seviyorsaniz asla besetmeyin inanki bir gun yoluna girecekdi bendede ayni durumlar olmusdu simdi bos veriyorum ve yoluna girdiyini goruyorum sende kayinvalidenin sozlerini onemseme bence yoluna girecekdir❤
Offf cok kotu bi durummis ins cikar bi yol bulunur bnce kayinvalidenle evini ayir canm huzurunuz olur
Allah yardimcin olsun canim kaynananla ayni evdemi yasiodunuz? Madem esin seni bosamaya almamis baska ayri bi ev tutun ikinize boykece esin nezaman isterse annesini gorur hemde senin her dk sinirlerin bozulmamis olur. Evlisin diye seni sinirlendiren insanlarla gorusmek zorunda degilsinki. Hic konustunuzmu ayri eve cikma konusunu
Bide bir bardak suya 786 tane bismillahirrahmanirrahim okuyup bu su karsi tarafa icirilirse aranizda sevgi bagi olusur
1,507,987 soru
24,613,519 cevap
364,207 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın