0 oy
214 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ben normalde söylerim. Zaten çocukluğumdan kalma Bi alışkanlığım var. Yeni aldığım şeyi illa göstercem niyeyse:D ama geçen gün bir şey sipariş verdim. Bi arkadaşım Bi markada çalışıyor zayıflama çayı aldım. Öyle aşırı pahalı da değil. İki kutusu 50 TL falan yani. Hala söylemedim. Zayıflama çayı olduğu için çok çekiniyorum. Mecbur söylicem ama nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba yaa. Duyunca bir şey demez ama ne bileyim utanıyorum 

16 Cevaplar

0 oy
tarafından

Para kocamın cebinden çıktığı için ister istemez haberi oluyor :D

-Reklam-
0 oy
(12,499 puan) tarafından

Ben almadan soylerim alicam diye al der alirken soylerim aldim diye sonra bide gelince geldi bak derim:D

0 oy
(1,321 puan) tarafından
Kartından çekildiği için kendi fark edip soruyor. Parayla aldıklarımı kullanırken fark ederse öyle söylerim 
0 oy
(1,091 puan) tarafından
Genelde kredi kartından bildirim gidiyor sorarsa söylerim tabisi :))
0 oy
(9,879 puan) tarafından
Söylerim ama cnm istediği için söylerim arkadaş gibi olduğumuz için birşey aldığımda sevindiğini için söylerim 
0 oy
tarafından
Geçen dört raflı bir kitaplık aldım çocuk odasına koydum ADAM yüz defa yanından geçti farketmedi bile hdhdjjdjd
(999 puan) tarafından
Vay be ne güzel valla benimki evde sandlyenin yeri değişse sorar :D hele eve birşey alicm farketmicek ahshha imakni yok sıvı sabunun markasını değiştirsem onu bile fark eder
0 oy
tarafından
Kargolari aşağıdan kendi aldığı için hepsinden haberdar bende zaten söylemeden duramam sjjsjs
0 oy
(8,016 puan) tarafından
Söylerim her şeyi 
0 oy
(236 puan) tarafından
Yiyecek içecek gibi market alışverişi veya mutfak eşyası gibi şeyleri söylemem ama kıyafet falan gösteririm nasıl güzelmi diye
0 oy
(17,816 puan) tarafından
Kargo gelince haberi oluyor bazende gelip dönüyor veya beğenmemiş oluyorum iade edilmesi gerekiyor o gidiyor sagolsun 
0 oy
(117 puan) tarafından
Bende söylerim aldığımı alacağımı almak istediğimi ne var ne yok söylerim çünkü ona göre para versin:)))
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Bende görünce aldım diyorum böyle şeyleri geri kalan herşeyi söylüyorum eve de alsam çünkü parayı o veriyor nereye harcadığımı görsün 
0 oy
(999 puan) tarafından
Evliliklerde ben söylenmesi tarfndayim canım ya eşim de birşey alsa söylesin isterm ha bizim evde mecbur soylemesmde haberi olur kart var kart onun hemen bildirim gidiyor :D 
0 oy
(5,766 puan) tarafından
Hiç sorma ya  ağzımda tutamıyorum ki ;)) 

Geçen dolar yaptım ondan gizli kalktım ona dedim . Nasıl yaptın diyor verdiğin  paralarla hoşuna gitmesdi deil . 

Adamın dediği laf ne oldu sence ; sen böyle tutumlu ol bn hep veririm ;)) çok harcarim normalde 
0 oy
tarafından
Bende severim aldığım şeyi göstermeyi ama mecburiyetten değil yaaa 
tarafından
Yok yok ben de mecburiyetten değil. Hoşuma gidiyor öyle yeni şeyleri göstermeyi.. Mecbur dediğim şey illaki fark edecek :))

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 827 göst.
0 oy
31 cevap 1,422 göst.
24 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 626 göst.
18 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde nilanka (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 141 göst.

408,132 soru