0 oy
174 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kuzular ferrozinc kullanıyoruz kan ilaci .Ama şöyle bı durum var .bunu kullanmaya başladığımdan beri dişleri Grilesti sonra da krem rengi oldu ve abartısız her kan ilacindann sonra ve gece yatmadan önce fircaliyorum silikon fırçayla .Bir de ıslak pamukla da siliyorum.

Şimdi sorum şu ; bu dişlerdeki lekeleri geçirecek bir macun ya da kararması ilerlemesin diye kullanmam gereken bir macun var mı ? ❤️

Dişleri çok düzgün çıktı ama çürümesini asla istemiyorum.

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Süt disler dökülüyor serifemm onun icin bende çözüm bulamadım 
tarafından
Evet dokukuyo ama inan çok geriyo  bu durum beni.dislere çok önem veriyorum.Curusun istemiyorum kuzu ya ❤️ curuycrk ve ağrı yapacak bir de .Kıyamıyorum çocuğuma .
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bende aynı sorunu yaşıyorum :'(

0 oy
(1,101 puan) tarafından
Bende de yoğun kabızlık oldu. Bugün de wc yr gidemezsem hastaneye gidicem karnım kasığım ağrıyor artık. Nasıl bi çözüm buldunuz bu duruma?
0 oy
tarafından

0/3 yaş için bu diş fırçası ve macunu kullanuyorm derinin dişleri bembeyaz kan ilacıda verdim hiç dişlerinin rengi değişmedi

image

image

(4,041 puan) tarafından
Bende çınara uzun zamandir bunu kullaniyorum ama kan ilacindan sonra bizim dislerde malesef grilesti önlemedi bu bizi
0 oy
(6,289 puan) tarafından
Benim büyük kızımın Maalesef ki öndeki iki dişi mahvoldu ne yazık ki küçük Kızım daha 3 yaşında Onda da kansızlık çıktı birkaç ay önce Doktor Damla verdi kan ilacı yani baktım o da hemen sarartmaya başladı anında bıraktım o da ablası gibi olur diye korktum açıkçası Artık tek umudum süt dişler dökülecek yeni çıkanlarda sorun olmaz inşallah

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 199 göst.
17 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eceinn (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 231 göst.
31 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serpil ahmet (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 450 göst.
15 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Mnguuu (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 186 göst.
26 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,362 soru

24,428,866 cevap

352,306 kullanıcı

...