0 oy
120 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,265 puan) tarafından
Tavsiyesi olan varmi cddi anlamda  ise yarayan

9 Cevaplar

0 oy
(6,652 puan) tarafından
Kararında yedim bacim hiç bişey yapmadım son ayda bacağımda 3 tane çizik oldu sadece gobegimde hiç yok 
(1,265 puan) tarafından
Hmm tamam cnm cok sag
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bnm hiç çatlamadı bilmiyorm 
(1,265 puan) tarafından
Benimde catlamadida arkdsm.icin soruyorum canm
0 oy
(2,191 puan) tarafından
Hisdistan cevizi yağı ve zeytinyağı krem kullandım hiç çatlak olmadı ama doğumdan sonra biraz çatladı iki üç çizgi çok değil keşke doğumdan sonrada sürmeye devam etseydim 
(1,265 puan) tarafından
Hmm tmm cnm  cok sagl
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Hiç bişey yapmadım valla ikinciye hamileyim halada hiç bişey kullanmıyorm takmıyorum da :))) maşallah ondan sanırım olsada gözüme batmaz 
(1,265 puan) tarafından
Benm de yok cok sukur  de arkdsmnin olmus ilkinde ikncide.olmasin diye sorugor
(2,191 puan) tarafından
Oldumu çok fena oluyor bazılarında ,benim kuzenim göstermişti buruşuk poşet gibi sanki kalmış icide boşalınca buruş buruş sarkık kırışık olmus çatlaklar o uyarmıştı beni bak nasıl oldu diye beni yoksa benim de hiç aklıma gelmezdi de takmazdim ne olur olmaz nemlendirin bence belki çatlamaz nemlendirmesenizde  ama onunki de iki gün içinde birden çatlamış nemsiz bırakmayın bence nemlendirmemekten kuruluktan  oluyormuş
0 oy
tarafından
Aklına gelecek herşeyi kullandım ama ne fayda 
(1,265 puan) tarafından
Oldumu oluyor ztende gene de sorayim dedim arkdsm.soruyor bende yok cok sukud
tarafından
Çok fazla değil ama yinede var bende
0 oy
(14,125 puan) tarafından

Hiçbir şey kullanmadim:D

(1,265 puan) tarafından
Boyle dedgnd gore hic olmadi
(14,125 puan) tarafından
Yani şöyle ben zaten catlamistim daha önce vücudumda çatlak var hızlı kilo aliip vermeden falan hani vardı yani ama hamileliğimde öyle mosmor hani kötü durumda catlakalr oluyo ya o tarz bir şey de olmadı bilmem bir şey kullanmadım takmadım yani
(14,125 puan) tarafından
Ki zayıf da değilim ama aşırı kötü olmadi diyeyim
(1,265 puan) tarafından
Hmm.anldm cnm. Ck sagol tamam
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Canım badem yağı ve zeytinyağı bol bol su ama gerçek olan birşey var ki eğer genetiginde varsa cildin enek değilse iç kısımdan dışına ne surersen sur catliyor
(1,265 puan) tarafından
Arkdsm icin sormustum.cNim.onun ilk hamileliginde olmus ikincidede olmasin diye soruyor bana benim hic cikmadgndan bilmiyrum.
(1,265 puan) tarafından
Acimi tatli bade yagimi hangisi.cnm
(4,589 puan) tarafından
Anladım canım ben tatlı almıştım bana da arkadaşım demişti acı tatlı bişi demedi bnde aldım kafama göre
(1,265 puan) tarafından
Tamm cnnmm cok sagl
(4,589 puan) tarafından
Ne demek canım rica ederim
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Hindistan Cevizi yağı kullanmıştım vazelin de sürdüm arada. Kaşınsa da hiç kaşımadım ama.kaşıyınca tırmak izi oluyor 
(1,265 puan) tarafından
Tamam cnm cok sayol
0 oy
(26 puan) tarafından
Bollca su içtim gram çatlak yokk diğer bütün şeylerin hiçbir yararı yok. Gebelik boyunca bol su iç sonrasında da suya devam et çatlak falan kalmıyor oluşmuyor
(1,265 puan) tarafından
Arkdsmin olmus ilkindede ikinci olmasin.diye.sordu
(26 puan) tarafından
Arkadaşın bolca su içsin günde en a 2 - 2,5 litre zaten normal sağlığımız içinde içmeliyiz çatlak oluşumuna engel olacak

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 165 göst.
2 Nisan 2022 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,488 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 472 göst.
1 Mayıs 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Arzummm (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 35 göst.
8 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eda1404 (221 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 150 göst.
14 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Skrnnnn (36 puan) tarafından soruldu

405,937 soru

12,167,667 cevap

36,631 kullanıcı

...