Kızlar bu gun doktora gittik görumcemle. Ultrasonda fısdığma bakdık iyiydi dönmus baş gelisi olmus klosu falan iyiydi massallah doktorma gösderdim ve dedimmki artık normal dogura bilirim bi engel kalmadı sadece bana ne meslehet verirsin oda '' sen bu aylar erzinde cok eziyyet zulum cekdin emelyat oldun yataklara hasdanelere dusdun hemde senin cocuklukdan gelme pskolojik sarsıntından dolayı asabın hic yrinde diyil sen doğum sancısı ceksen deli olursun ben sana kıyamam öyle en iyisi sen sezeryan ol dedi'' neyse kızlar uzun sözun kısası artık bitiyo subatın 11 i yanına cagırdı ktg yazdı bide kan degerlerin dusuk eyer yine dusuk olursa subatın 18 i sezeryana alırız 37 hafdam olacak yok iyiysen 25 subat sezeryan yaparız dedi ....
O kadar mutluyum ki sonunda bitti hep hamile kalcam sandım Allahım . Cok sevincliyim sayılı ginler de görevekmisim bu kadar zulumden sonra fısdığım kucagıma alcam Allah nasib edese Allah her yolun gözleyen anneye nasib etsin aglayarak paylasıyorum biz bu maratonu birlikde gecdik Allah hepinizden razı olsun neler cekdim soz bildiz canlarım benimm. Ha bu arada görumcem geldi diye kaynpederlerme geldim dinden burdayım biraz kafa dagıtcam