0 oy
172 göst.
Aile kategorisinde (2 puan) tarafından
Merhaba adliyeye gitme şansım yok küçük bebek olduğu için çıkamıyorum dışarı malum havalar da soğuk zaten uyap üzerinden de PDF kabul etmiyo udf olacakmış formatı ama yapamadım gitti gönderemiyorum dilekçeyi PTT gönderim yapar mı acaba yazdım da yarın götürmek istiyorum ASP ile göndersem acaba olur mu yani acele evrak veya normal göndersem alırlar mı bilemedim aile mahkemesine gidecek cevap dilekçesi olarak eşim de götüremez benim adıma olduğu için bilgisi olan var mı yardımcı olabilcek

5 Cevaplar

0 oy
(2 puan) tarafından
Neden cevap yok kimse mi bilmiyor
-Reklam-
0 oy
(6,049 puan) tarafından
Adliye içerisinde ptt var ordan adliye içi dağıtımı yapıyor diye biliyorum ben valla işten çıkalı 3 yıl oldu bacım katiplerden gelen olur bakalım ama 3 yıl önce çalıştığım adliyede Ptt vardı dağıtım yapıyordu 
(2 puan) tarafından
Bir numara da aradım işte meşgul çalıyor şimdi PTT zaten öğlen arasında çocukta küçük durmuyo zaten bensiz şimdi odaya kapadım kendimi arayana kadar Ama durmuyo ağlıyor ya gitmem çok zor ancak buradaki pttye annemlere bırakabilirim
(2 puan) tarafından
Aradım bağlanmadı Ama bildiğim kadarıyla olmaz elden verilmeli dedi ordaki görevli
(6,049 puan) tarafından
Ozaman bi yolunu bulup götürmen lazım bu dava için eşine vekalet ver noterden yakınlarda vardır. O vekaletle birlikte eşin gidip teslim edebilir
(2 puan) tarafından
Eşim götüremez çünkü dava eşimle ilgili boşanma davası
(6,049 puan) tarafından
Avukatın yok mu? Böyle şeyleri o halleder normalde vekalet onda olduğu için
0 oy
(4,293 puan) tarafından
Adliyeyi arayin bilgi verirler genelde fiziki istiyorlar udf gondermesiniz vatandaş e imzaniz olmadığı için gondermezsiniz
(4,293 puan) tarafından
Sen elden verebilirsin ya da dediğim gibi arayin adliyeyi mahkeme kalemine veya mutemetlik burosuna baglanin gonderirsem tarayip dava dosyama ekler misiniz diye sor
(2 puan) tarafından
Arıyorum sürekli numaralar veriyorlar otomatik konuşuyor baglanmiyo
(4,293 puan) tarafından
Hangi şehir sizin
(2 puan) tarafından
İstanbul şimdi bağlanmadı aradım demin de görevli ordaki olmaz tahmini dedi
(4,293 puan) tarafından
O zaman mecbur kendiniz vermeniz lazım
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Hayır canım. Adliye gidip adliye ön bürosundan vermen lazım. Hukuk mahkemesi ise hukuk ön büro ceza mahkemesi ise ceza ön bürosu aracılığıyla. 
0 oy
(14,429 puan) tarafından
UYAP vatandaş portal dan yapabilirsin tatlım 

Evrak gönderme bölümü var bilmiyorsan YouTube'dan izleyebilirsin
(2 puan) tarafından
Evet denedim de PDF kabul etmiyor udf istiyor o da olmuyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 2,472 göst.
27 Eylül 2020 Diğer kategorisinde ꧁❦✳GüLbahaR✳❦꧂ (3,618 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 201 göst.
7 Kasım 2023 Diğer kategorisinde My Rose (447 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 905 göst.
9 Mart 2022 Diğer kategorisinde Allizzwell11 (509 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
25 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Ht (2,114 puan) tarafından soruldu

404,896 soru

12,129,301 cevap

36,496 kullanıcı