0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (1,328 puan) tarafından
Bikac aydır oğlumun tarağını ve akülü arabasının kumandasını bulamıyorum. Her yeri de deştim ama çıkmıyor. Acaba diyorum oğlum ben fark etmeden çöpe mi attı çünkü bı ara eline geçeni çöpe atıyordu fark edip alıyordum. Bulmak için bı dua falan var mı ki. Tarak neyse de kumanda lazim ama yok.

6 Cevaplar

0 oy
(4,385 puan) tarafından
Çıkar bir yerden. hepimizin başına geliyo☺️
(1,328 puan) tarafından
Ya evet oluyor arada ama fena kafaya taktım açtığım her dolapta çekmecede gözüm onları arıyor
-Reklam-
0 oy
(1,257 puan) tarafından
Bende de bir aydir TV kumandası kayıp bulamıyorum :( Yedek var neyseki
(1,328 puan) tarafından
Yedek olmasa zaten şimdiye çoktan çaresini aramıştınız. Oğlum da arabaya binmek istiyor sürmeyi de bilmiyor suremiyoruz kötü oldu bizim icin
0 oy
(6,289 puan) tarafından
Merak etme bir yere saklamışlardır ve bulunur illaki benim kaybolmaz olur mu flashım kayboldu kahvaltılık kalpli çok güzel tabaklarım vardı 12 taneydiler Ne hikmetse 8 tane kalmışlar nereye gitti ben de bilmiyorum kimseye de vermedim Koskoca tabakları da çöpe atacak kadar kör de değilim kaşıklarım çatallarım da eksik en son bir çay tepsim vardı ya aramadığım yer kalmadı böyle Kafayı yedim artık bu tepsi nereye gitti diye meğersem dondurucunun içerisine et koymuştum dondurucuya akmasın kanı diye altına koymuşum sonradan aklıma geldi sonradan dediğim de bir iki ay sonra Oluyor öyle şeyler telefonum mesela kayboldu Bir gün sonra buzdolabının içindeki o ara raf var oradan çıktı
(1,328 puan) tarafından
Ben de aslında kumanda için oğlum alıp aasin diye bı yere koydum diye hatırlıyorum ama nasıl bı yere koyduysam kendim de bulamıyorum :D
0 oy
tarafından
alakasız ama çantamda 3 tane çeyrek altınım kayboldu :( gittiğim evlerde belli, 3 gün hastanede yattım cantamdaydilar.yanimda kalanlarda belli.yine de günah almıyorum kim aldıysa allah sorsun :(
(1,328 puan) tarafından
Seninki baya baya hırsız işi
tarafından
valla canım sorma hâlâ içinde acısı 7 8ay önce oldu bu olay
(1,328 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun
0 oy
tarafından

Kız benim 3 tane bilezigim kayip :D

(1,328 puan) tarafından
Aboo naptın bacım sen. Ben 150 lira için hiç üzülmeyim
tarafından
Hic üzülme bak beterin beteri varmis :D
(1,328 puan) tarafından
Seninki hırsızlık bence
tarafından
Zaten öyle cünkü tasindigim halde bulamadim ama giden gitti artik
0 oy
(578 puan) tarafından
Çorapların eşleri, makineden de çıkmıyor yıkama sonrası. Acaba neredeler çok merak ediyorum. Eşi kaybolanları biriktirdim, 1 poşet dolusu 1 eşi olmayan çorabım var, diğer eşleri nerede çok merak ediyorum. Ev düzenli temizlik dışında yılda 2 kez dip köşe bahar temizliği yapılıyor, 3 yılda bir boyanıyordu. Hatta en son taşınmak için evi toparladık ama çorap eşleri çıkmadı ortaya.

Dünyanın en saçma gizemli durumu.
(1,328 puan) tarafından
Benim onlar kaybolmaz genelde. Çok nadir tek tük. Bu kumanda da yenisini almamı bekliyor ortaya çıkmak için sanırım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 413 göst.
28 Eylül 2025 Moda kategorisinde Cnblt (3,789 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 229 göst.
0 oy
3 cevap 147 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde I am a mother (339 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 177 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Cihangirnur (1,647 puan) tarafından soruldu