0 oy
87 göst.
Diğer kategorisinde (484 puan) tarafından
Kizlar kızım 28 aylık önceden telefonla falan yemek yiyordu yani günde 1 saate yakın telefona bakıyordu iki üç gündür telefonu vermedim ama iki lokmadan fazla asla bisy koymuyor ağzına sadece meyve yiyor nasıl yapacağım telefonsuz yemek yemeye nasıl alıştıracağım lütfen yardım edin 

5 Cevaplar

0 oy
(484 puan) tarafından

Yok mu cevap verecek anneler :(

-Reklam-
0 oy
(24 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun . Benimde 20 aylık oğlum var asla yemek yediremiyorum. O kadar çok üzülüyorum ki.  Ben hiç telefonla yedirmedim. Zaten o şekilde yedirilmemesi gerekiyor. Sevdiği oyuncaklarla oyalayabilirsin belki . Eğer normalde yiyen bir çocuksa . Ben genelde kitaplarla meşgul ediip öyle yedirmeye çalışıyorum.  
(484 puan) tarafından
Önceden de yemiyordu zaten mecbur kaldım teli verdim o şekilde yemeye başladı telefon dışında ne denediysem yemedi
(24 puan) tarafından
Anladım canım artık verme telefonu belli bir süreden sonra vezgeçicek oda. Kendi haline bırakınca biraz daha yemeye başlıyorlar.
0 oy
(1,056 puan) tarafından
Canım benim kızım da birsey cok yemez üctane yada ikitane tabak hazırlarım salata tabagı yanına havuc ceviz meyva tabagı hazırlarım oynadığı yerlere dagınık şekilde koyarım tabakları canı istedikçe yiyor birde biberon cok sever günde iki kere veriyorum uyku zamanında zaten mideleri kücük cabuk doyarlar akşama da corba iki kaşık yer tmm 
(484 puan) tarafından
Meyve falan yiyor sadece onun dışında iki kaşık alıp bırakıyor yemekleri herşeyi yaptım yemiyor
(1,056 puan) tarafından
Hematoloji doktorun bana dedigine göre bu aylarda cocukta damak tad ayrımı yapar dedi az yemeleri olur dedi iki lokmada yese doyarlar demişti mideleri kücük dedi zorlama tabak yap etrafa koy canım sevdiği şeyleri canı istedikçe yer
0 oy
tarafından
Hasta falan mı acaba benim oglanlarda boğaz enfeksiyonu oldu 2 gündür 2 3 lokma anca yiyorlar zorla ağlaya ağlaya onu da kusuyorlar direk ilaç da almıyorlar valla bende çok çaresizim bu konuda 
(484 puan) tarafından
Yok canom önceden de yemiyordu telefonu verdim mecbur onunla yedi şimdi de telefonu alınca iki kaşık zorla yiyor ne yaptıysam yemedi
0 oy
tarafından
Üç yaşında bende iki gündür tel vermiyorum  Zaten telefonlada aynı yiyordu. İlk gun bağıra bağıra agladı. Ümidi kesti vermeyince. Bugünde tezgahın üstünde telden müzik açtım müzik dinleyerek yemek istedi kahvaltısını kendi Yedi arada bende verdim. Şimdi de mandalina soydu yiyor. Kesin kararlı Bi şekilde verme . ben eşimide uyardım sakın açma diye yoksa başkasına koşuyor teli açsın diye. 
(484 puan) tarafından
Bende kesin kararliyim vermeyeceğim ama işte teli vermezsem yemiyor ne yapcam bilmiyorum
tarafından
Bir yemez iki yemez sonra mecbur yiyecek sabret. Ben ilk defa kesmedim telden daha öncede kesmiştim hasta oldu filan vermek zorunda olduğum dönemler oldu ilaç içmesi öyle geri alıştı şimdi geri bıraktırdım. Yemeyen çocuk çok zor. Bide ara öğünde bişey verme ana öğün yesin iyice yer belki bide öyle dene
(484 puan) tarafından
Ben vermiyorm ki ara öğün kendisi gidip alıyor eee geri elinden almakta istemiyorum

İlgili sorular

408,400 soru

12,269,845 cevap

37,570 kullanıcı

Kategoriler

...