Hadi bakalım gençler, çocukken yaptığınız unutamadığınız bir yaramazlık var mı
Benim şu, 7. Sınıftayım seyit ve fatih diye arkadaşım var, sınıfta sürekli benle şakalaşıyorlar, vuruyorlar felan eve Bazen hep ağlayarak geliyordum. Dayak yedim diye ajhdajjsajksks
Sonra bir gün ikisi yine bana vurdu bende sınıfta bi bağırdım yeter yeteeeer biktim diye bunları kovaladım, seyiti öğretmenler dolabının oraya sıkıştırıp kafasını duvara vurdum ama herkes şaşırdı çünkü ben inek öğrenciydim jdkajskaks seyit kafam kafam diye bağırmaya başladı.
Sonra sıraların üstünden atlayıp fatihin üzerine atladım ve yemin ediyorum kulağını ısırdım hatta kopardım o can havliyle dhjajdajjdjajs neyse çıktım okuldan eve geldim. ağzımda bildiğiniz et tadı var dhjajdajjdakksk
Sonracima babam eve geldi erken geliyordu. Korkuyorum tabi ben ölmezler inşallah diye sonra kadın oğlu fatihle beraber geldi kapıya. Nasıl bağırıyor ama çıkın dışarı çıkın diye babam cıktı dedim aha zıctımmm işte kızınız oğlumun kulağını koparmış çocuğun haline bakin felan annemde bağırdı sizin oglunuzda her gün kızımı dövüyordu eve hergun ağlayarak geliyordu edepsiz ben kapına mi dayandım diye sonra bi baktım babam kulağıma saldırdı dhjsjdkaksks
Isırıyor ama, ben başladım ağlamaya neyse kadın gitti babam diyor ki kızım napayım kadınımı dövecektim bide diyor ki yalandan ağlama lan azcik ısırdım şakadan bende halbuki acısından değilde babamın korkusundan ağlamıştım. yemedi yani adam shjahdkaksjs çocuklarda artık bana vuramadı:D
Öyle işte daha çok var böyle anılarım
Sizin var mı pekiiiiiii
Hahaha babana koptumm napsam kadınımı dövseydim güzel taktik ama senin oyunculuğun oscara aday
Bende bizim komsu kiziyla parka gitmistim salancakta sallaniordu in birazda ben bincem dedim inmedi bekledim bekledim inmior bende taş aldim kafasina attim kizin kafasi yarildi korktum eve geldim komsunun bahcesinden gizlice bizim bahceye atladim orda kazanlar vardi kapakli onun icine girdim kucucuk birseydim zaten orda uyuyakalmisim kizla annesi kapiya dayanmis annemler beni aramaya baslamislar bulamamislar camiden anons yaptirmislar babami aramislar babam hemen eve gelmis amcamlari kuzenlerimi aramislar herkes araclarla beni ariorlar artik umudu kesmisler polise gitcekler o arada da uykudan uyanmisim zaten sesleri gelior annem aglior ama cikmaya korkuorum ablam beni buluor anne anne kizin burda die annem bir sarildi once bana sonra bagirdi cagirdi vurmadi ama
Bugün sokakta oynarken bi kız topumu aldı benim dedi. Ben kaptirirmiyim topumu kızın kulak memesini ısırdım ve kanadı aynı sende olduğu gibi topumu aldığım gibi eve koştum
Bu kız aldı ablasını geldi ablası anneme nasıl hakaret ediyor annemde çaktı tokadı ablasına yolladı daha gelen giden olmadı
Allah affetsin annem pilav yapmış bi ev dolusu insan var balkona biraz soğusun diye koymuş bizde evde köşe kapmaca oynuyoz arkadaşlarla ben kenardan geçecem derken ayağım pilavın içine girdi napsak ne etsek nasıl diycez anneme bunu derken kaşıkla tekrar karısdırdık kimse farketmedi ayaklı pilav yediler allah affetsin ama cocukduk yaaa ne bilim yazarken bile gülüyorum halen
Haahaaahh daha kuçuktum 5 6 yaslarindaydim koydeydik tavugumuz vardi kucuk civcivleri vardi annem kiş diye evimizin boş odasina koydu kutuda sonra anneannemlere gitti bende guya seviyorum civcivleri elimle sıkıyorum havaya atiyorum tutuyorum bi baktim civcivler olmus korktum hemen buzdolabinin arkasina attim annem geldi kedi yedi herhalde dedi pencere acikti bi kac gun sonra ev tabi kokmaya basladi annem buzdolabini cekti bakti allahim civcivler leş olmus bende nasil korkuyorum babamdan kucuk kardesimin ortusu vardi havlu gibi biseydi onu basima attim guya babam beni girmiycek babam geldi hicbisey demedi Allahtan gordu korktugumu bikeresindede kacarken ordek yavrusu ayagimin altinda kaldi bikersindede kapiyi hizlica ortdum meyersem ordek yavrulari ordaymis 2 sinin kafasi koptu ben bi ciklig attim eşimde çocukken kardesleriyle kedinin kuyrugunu kesmisler tabi bunlar biraz kotu ani dahaaa nelerr yapmadim neler kardesimi boguyodum oburunude sinirden bicaklamaya kalktim
Haahahh yaa bikeresinde evimiz yeni tamir oluyodu ben ust kata ciktim ama inerken nerdivenler kipirdadi duscem sandim careyi nede buldum pencereden kendimi asagi attim offf o nasi bi aci sanki cocuk doguruyodum acidan ole ikindim valla çocukluk işte sonra annen beni banyo yapmaya goturdu bu morluklar ne dedi bende oynarken falan oldu dedim
İnşalah engel yersin çok üşendim yazmaya
1,494,700 soru
24,418,250 cevap
351,402 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın