Hadi bakalım gençler, çocukken yaptığınız unutamadığınız bir yaramazlık var mı
Benim şu, 7. Sınıftayım seyit ve fatih diye arkadaşım var, sınıfta sürekli benle şakalaşıyorlar, vuruyorlar felan eve Bazen hep ağlayarak geliyordum. Dayak yedim diye ajhdajjsajksks
Sonra bir gün ikisi yine bana vurdu bende sınıfta bi bağırdım yeter yeteeeer biktim diye bunları kovaladım, seyiti öğretmenler dolabının oraya sıkıştırıp kafasını duvara vurdum ama herkes şaşırdı çünkü ben inek öğrenciydim jdkajskaks seyit kafam kafam diye bağırmaya başladı.
Sonra sıraların üstünden atlayıp fatihin üzerine atladım ve yemin ediyorum kulağını ısırdım hatta kopardım o can havliyle dhjajdajjdjajs neyse çıktım okuldan eve geldim.
ağzımda bildiğiniz et tadı var dhjajdajjdakksk
Sonracima babam eve geldi erken geliyordu. Korkuyorum tabi ben ölmezler inşallah diye
sonra kadın oğlu fatihle beraber geldi kapıya. Nasıl bağırıyor ama çıkın dışarı çıkın diye babam cıktı dedim aha zıctımmm
işte kızınız oğlumun kulağını koparmış çocuğun haline bakin felan annemde bağırdı sizin oglunuzda her gün kızımı dövüyordu eve hergun ağlayarak geliyordu edepsiz ben kapına mi dayandım diye
sonra bi baktım babam kulağıma saldırdı dhjsjdkaksks
Isırıyor ama, ben başladım ağlamaya neyse kadın gitti babam diyor ki kızım napayım kadınımı dövecektim
bide diyor ki yalandan ağlama lan azcik ısırdım şakadan
bende halbuki acısından değilde babamın korkusundan ağlamıştım. yemedi yani adam shjahdkaksjs çocuklarda artık bana vuramadı:D
Öyle işte daha çok var böyle anılarım
Sizin var mı pekiiiiiii