0 oy
764 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,103 puan) tarafından

Hadi bakalım gençler, çocukken yaptığınız unutamadığınız bir yaramazlık var mı :angel:

Benim şu, 7. Sınıftayım seyit ve fatih diye arkadaşım var, sınıfta sürekli benle şakalaşıyorlar, vuruyorlar felan eve Bazen hep ağlayarak geliyordum. Dayak yedim diye ajhdajjsajksks

Sonra bir gün ikisi yine bana vurdu bende sınıfta bi bağırdım yeter yeteeeer biktim diye bunları kovaladım, seyiti öğretmenler dolabının oraya sıkıştırıp kafasını duvara vurdum ama herkes şaşırdı çünkü ben inek öğrenciydim jdkajskaks seyit kafam kafam diye bağırmaya başladı.

Sonra sıraların üstünden atlayıp fatihin üzerine atladım ve yemin ediyorum kulağını ısırdım hatta kopardım o can havliyle dhjajdajjdjajs neyse çıktım okuldan eve geldim. :D  ağzımda bildiğiniz et tadı var dhjajdajjdakksk

Sonracima babam eve geldi erken geliyordu. Korkuyorum tabi ben ölmezler inşallah diye :Dsonra kadın oğlu fatihle beraber geldi kapıya. Nasıl bağırıyor ama çıkın dışarı çıkın diye babam cıktı dedim aha zıctımmm:D işte kızınız oğlumun kulağını koparmış çocuğun haline bakin felan annemde bağırdı sizin oglunuzda her gün kızımı dövüyordu eve hergun ağlayarak geliyordu edepsiz ben kapına mi dayandım diye :D sonra bi baktım babam kulağıma saldırdı dhjsjdkaksks

Isırıyor ama, ben başladım ağlamaya neyse kadın gitti babam diyor ki kızım napayım kadınımı dövecektim:D bide diyor ki yalandan ağlama lan azcik ısırdım şakadan:D bende halbuki acısından değilde babamın korkusundan ağlamıştım. yemedi yani adam  shjahdkaksjs çocuklarda artık bana vuramadı:D

Öyle işte daha çok var böyle anılarım:D 

Sizin var mı pekiiiiiii:D

13 Cevaplar

0 oy
(1,065 puan) tarafından

En İyi Cevap

Hahaha babana koptumm   napsam kadınımı dövseydim güzel taktik ama senin  oyunculuğun  oscara aday :D

(2,103 puan) tarafından
Shajjsja he ya diyo yalancı ne ağlıyorsun sanki gerçekten ısırdım:D inanmadı acidigina :D
Tabiki hala oscarlık oyunculuğum vardır bsjkakska
(1,065 puan) tarafından
Çaakkaaaallllll seniii ☺️☺️☺️☺️
Kadın milleti ne oyunları biter ne entrikaları  hehe
(2,103 puan) tarafından
Sjakskakkska:D
Öyle olması gerekiyor hayat şartları:D
-Reklam-
0 oy
(143,394 puan) tarafından
Asıl bomba bende ben 7 yasinda kardesim 8 aylık agistos ayı babam bizi dedemlere getirdi babannem alt katta hamur isi yapiyo kardesim uyuyodu baktim hava cok acayip sicak cocuk akli gittim mutfaga buzdolabinin en altinda cekmece varya sebze koydugumuz cikardim o cekmeceyi aldim bizimkini cocuk terlemesin diye koydum dolaba ☺️☺️☺️☺️ kapattim kapagi

Az bi zaman gecti babam geldi nerde kardesin naptin gene bebege diyo

☺️☺️dedimki baba hava cok sicak uyurken terlenesin diye dolaba koydum serin yerde uyuyo 

O an babamin gozunden cikan ates halen gozumun onune gelir 

Bi kostu mutfaga cikardi buzdolabindan ☺️☺️☺️ bizimkinin yuzu hafif sogumus ama deliksiz uyuyo o gun hayatimin ilk azarini yedim

Simdi aklimiza geldikce guluyoz
tarafından
yaa ıyı sadece azarla kalmış .
(10,923 puan) tarafından
Anamm tuylerim urperdi bebişi oyle duşununce yaa ☺☺
Allahtan ki farkedip sormuşlar. Çocuk aklı işte :))
Kız biz ailecek beyaz tenliyiz babam bi cikardi dolaptan cocugu yanaklar domates olmus kollar kip kirmizi ☺️☺️ o azardan sonra aylarca yaklasmadim kardesime zavallim bide agustosta girip oldu dolaptan cikinca☺️☺️
tarafından
Ayyy ne güldüm Allah da seni güldürsün.  Aklıma şey geldi güneşi Gördüm filminde de hani bebek kakasını yapıyordu zihinsel engelli ablası da temizlensin diye çamaşır makinesine atıyordu bebeği :D
☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️ hakkaten haa
0 oy
tarafından
ben uslu  bir cocuktum , sanırım o yuzden cok ugrasırlardı benle . 6. sınıftayken cantama kertenkele koymuşlardı neyse kı cantanın o gozunu evde acmamısım ertesı gun okula gıdınce cantamı bi açtılar kertenkele orda ve hala canlıymış 
(2,103 puan) tarafından
Hahahha :D allahtan evde açmamışsın he çocuk aklıyla korkardin
0 oy
tarafından
Hahaha ne guldim ama :) 

Başıma şöyle bişey geldi öğretmenlerin tekerlekli sandalyesi var ya ona bindim barış diye bir arkadaş beni merdivenden asagya attı taaa WC katına indim cakildim :))
(2,103 puan) tarafından
:D ohaaa iyi bi yerine bisey olmamış bari
Biz onla dönüp dönüp ayağa kalkar düşerdik okulda :D
0 oy
(407 puan) tarafından
Çocukluğumda babam çiftçilik yapardı pulluk diye alet var bilirsiniz belki adam sıfır bıçak almış makine bıçağı o zamanın parası ile 1 milyara almıştı ben de erkek çocuğu gibiydim nerede Demir teneke var eve toplardım hurdacıya satardım bir gün baktım duvarın dibinde bir yığın Demir bıçaklar var hurdacıyı durdurdum babamın aldığı o 1 milyarlık bıçakları hurdacıya 3 liraya sattım sonra gittim o parayla dondurma aldım babam eve geldi bıçakları sordu anneme annem de ben görmedim dedi sonra ben de marifet yapmış gibi övünerek Baba ben bugün şuradaki demirleri satıp dondurma aldım diyerek sevinmiştim durumumuz da o kadar kötüydü ki adam benim sevincimi görünce kızmamıştı bile. ama ben bunu öğrendikten sonra günlerce ağlamıştım o hurdacının yüzünü hiçbir zaman unutmadım... Bu olayı hiç unutamıyorum..
(2,103 puan) tarafından
Off bu çok kötü olmuş. Ama helal olsun babana ki kalkıp kızmamış bile.
Çocuk akli yavrum kendini üzmeye değmez cocuksun sonuçta
(407 puan) tarafından
Öyle canım o bile güldü geçti borçla almış birde Allah o hurdacıyı ıslah etsin ne diyelim :) kandırdı beni ******** :)
(2,103 puan) tarafından
Çocuğuz yavrum neydek:D
0 oy
(5,909 puan) tarafından

Bende bizim komsu kiziyla parka gitmistim salancakta sallaniordu in birazda ben bincem dedim inmedi bekledim bekledim inmior bende taş aldim kafasina attim kizin kafasi yarildi korktum eve geldim komsunun bahcesinden gizlice bizim bahceye atladim orda kazanlar vardi kapakli onun icine girdim  kucucuk birseydim zaten orda uyuyakalmisim kizla annesi kapiya dayanmis annemler beni aramaya baslamislar bulamamislar camiden anons yaptirmislar babami aramislar babam hemen eve gelmis amcamlari kuzenlerimi aramislar herkes araclarla beni ariorlar artik umudu kesmisler polise gitcekler o arada da uykudan uyanmisim zaten sesleri gelior annem aglior ama cikmaya korkuorum ablam beni buluor anne anne kizin burda die annem bir sarildi once bana sonra bagirdi cagirdi vurmadi ama :D:D:D

(2,103 puan) tarafından
Ahahaha buda iyimis:D benim olayima benziyor babamın arabasının arkasına saklanıp gittim herkes beni arıyordu ise bi geldik babam arabanın arkasında beni gördü:D
(5,909 puan) tarafından
Haha ben cok yaramazdim ya maymun gibi her yere tirmanirdim agaclardan duserdim kapilara tirmanirdim ayaklarim havada basim asagda televizyon izlerdim mahalleden gecen cocuklari kapinin arkasina koyar doverdim damdan asaga buyuklerin kafasina birseylee atardim normal degildim yani bir o kdrda kirilgan ve alingandim  :D
(2,103 puan) tarafından
Hele ben :D hdjajdjskks
Dövmedigim çocuk yoktu :D ve anneleri saldırınca onlarada vururdum :D taklalar atlardım bisikletle şovlar yapardım zillere basar kaçardım. Ah ulan ah eski hayat :D
(5,909 puan) tarafından
Kiz ikimizde ayniymisiz bak kucukken arkadas olsaydik vay beee neler yapardik :D cocuklugumu ozledim :D
0 oy
(3,465 puan) tarafından

Bugün sokakta oynarken bi kız topumu aldı benim dedi. Ben kaptirirmiyim topumu kızın kulak memesini ısırdım ve kanadı aynı sende olduğu gibi topumu aldığım gibi eve koştum 

Bu kız aldı ablasını geldi ablası anneme nasıl hakaret ediyor annemde çaktı tokadı ablasına yolladı daha gelen giden olmadı :D

(2,103 puan) tarafından
:D 7. Sınıfta bu kavgam oldu sonra ben başladım mafyaliga sonra 8. Sınıfta uzaklaştırma aldım ondan sonra çığrından çıktım dhajkskkdlala
Lisede de kızların bası bendim az mi parkta kavga ettim erkeklerle kızlarla :) ama yine derslerim harikaydı derse katılmadan pratik şekilde çözerdim hoca bile derdi lisede. Derse girmiyorsun yazilidan geçiyorsun sen kopya mi çekiyorsun diye hdjajskakak
(3,465 puan) tarafından
Üni okudun mu peki
(2,103 puan) tarafından
Yok canım ilk sene atıldım. 2 . Sene bidaha yazıldım devamsızlıktan atıldım hakkım dolmuştu. Sonra meslek lisesine yazıldım kuaförlük okudum belgelerimi aldım mesleğim var dukkanimda vardı evlenince eşim yüzünden kapattım
(3,465 puan) tarafından
Hımm peki canim baya ekşin yaşanmışlığın var senin
(2,103 puan) tarafından
He Ya hiç  sorma jdkaksksks
0 oy
tarafından

Allah affetsin annem pilav yapmış bi ev dolusu insan  var balkona biraz soğusun diye koymuş bizde evde köşe kapmaca oynuyoz arkadaşlarla ben kenardan geçecem derken ayağım pilavın içine girdi napsak ne etsek nasıl diycez anneme bunu derken kaşıkla tekrar karısdırdık kimse farketmedi ayaklı pilav yediler allah affetsin ama cocukduk yaaa ne bilim yazarken bile gülüyorum halen :D

(2,103 puan) tarafından
Hsjajsjaja hahahah iğrenç bunu sonradan duydumu annen
tarafından
Hiç demedim kac yaşıma geldim :)
(2,103 puan) tarafından
Ben olsam çatlar söylerdim:D
tarafından
Yok demem kadın 100 yılın yıkımını yaşar ben küçükken az değildim yaa acayip yaramazdım
0 oy
(2,803 puan) tarafından

Haahaaahh daha kuçuktum 5 6 yaslarindaydim koydeydik tavugumuz vardi kucuk civcivleri vardi annem kiş diye evimizin boş odasina koydu kutuda sonra anneannemlere gitti bende guya seviyorum civcivleri elimle sıkıyorum havaya atiyorum tutuyorum bi baktim civcivler olmus korktum hemen buzdolabinin arkasina attim annem geldi kedi yedi herhalde dedi pencere acikti bi kac gun sonra ev tabi kokmaya basladi annem buzdolabini cekti bakti allahim civcivler leş olmus bende nasil korkuyorum babamdan kucuk kardesimin ortusu vardi havlu gibi biseydi onu basima attim guya babam beni girmiycek babam geldi hicbisey demedi Allahtan gordu korktugumu bikeresindede kacarken ordek yavrusu ayagimin altinda kaldi bikersindede kapiyi hizlica ortdum meyersem ordek yavrulari ordaymis 2 sinin kafasi koptu ben bi ciklig attim eşimde çocukken kardesleriyle kedinin kuyrugunu kesmisler tabi bunlar biraz kotu ani :angel: dahaaa nelerr yapmadim neler kardesimi boguyodum oburunude sinirden bicaklamaya kalktim 

Haahahh yaa bikeresinde evimiz yeni tamir oluyodu ben ust kata ciktim ama inerken nerdivenler kipirdadi duscem sandim careyi nede buldum pencereden kendimi asagi attim offf o nasi bi aci sanki cocuk doguruyodum acidan ole ikindim valla çocukluk işte sonra annen beni banyo yapmaya goturdu bu morluklar ne dedi bende oynarken falan oldu dedim 

(2,103 puan) tarafından
:D iyimis he.
Bende küçükken civcivimin üzerine oturmuştum sonra kalktım baktım ölmüş. Arka bahçeye mezarlık yapmıştım ona küçücük. Taşlarla da sarmıştım etrafini gidip gelip sübhane okuyordum :D
(2,803 puan) tarafından
Haahaah kiz bende bikersinde ugurbicegi bulmustum bebek muamelesi yapyodum ona suya salip cikaryodum guya banyo yaptiriyirum bezin arasina koyuyorum uyuyo diye asagi indim ciktim bi baktim kacmis iskence ettim resmen çok uzulmustum ama
0 oy
tarafından

İnşalah engel yersin :D çok üşendim yazmaya 

(2,103 puan) tarafından
Engel yersem söylemem ki daha shjajdkajsj hatta kullanıcı adımı profil resmini değiştiririm tanımayın beni :D sonra fake hesaptan saydırırım size dhajjsjajs
tarafından
Bdjjdjdjjjs azmellia yı araya sokarım o zaman görürsün :D
(2,103 puan) tarafından
Sabaha kadar hesap acarım sinirlendirme beni shajjdkaks
tarafından
Hadi aç ulannn:D
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Ahahahaha süpermiş ya oh iyi olmuş ikisine de .benim de 8 yaşındayım 2.sınıfa gidiyorum camcı da babam in dayisinin oğlu beni ise aslana kenan amca dedim olmaz dedi kırılan camlara beni yönlendir para veririm azcik sana dedi.o gece babama sapan yaptirdim ceviz ağacındaki cevizleri düşüreceğim diye halbuki kulliyen yalan  :)))))) o günün sabahı 8 cam  kırdım;)))) camcıya koştum hepsini söyledim.20.lira verdi bana :)))) ertesi gün bizim kiracının camını kırarken yakalandim kulağımdan tuttuğu gibi annem e çıkarttı camı yaptiracaksınız diye annem de benim kızım yapmaz dedi yok yaptim anne ama sor niye yaptim dedim puhahhaha 1 ay sonra senin doğum günün para kazanıyorum dedim.eee tabi camını taktırdı annem ama 1 ay abur cubur almadı bana;) sözde almadi ablam a fazla veriyorduki  bana da versin diye .Iste camci 20 lira vermişti 5 türk lirası daha kalmıştı hakkım vermedi dükkanın yanar inşallah dedim :)))) adamın 3 gün sonra küçük tüp patlaması ile dükkânı yandı karakolda şikayette bulunmuş hakkımda puhahhaha karakola bile gittim tabi tüpten yandığı ortaya  çıktı 

O zaman bu zamandır annem in her d.gunu yaklaştığında annem bu sefer hangi camcı ile anlaşma yapacaksın diye espri yapar ;))))) ya ne çok anılar var bende. 
(2,103 puan) tarafından
HcjzjxjJjxjzjsjz ahahah bu efsane abla :) daha cam kırmıyorsun dimi jxjajzjsk
(5,936 puan) tarafından
Yok kiz o sene Tovbe ettim ;))))yanlış şansıma oturduğum yerin sokağında camcı var ,:)))))
0 oy
tarafından
Benim de var unutamadigim bir anım. 

Bende küçükken annem bana  kızım ben  evi temizleyecem kardeşin emekliyor  kardeşine dikkat et sobaya yaklaşmasin diyor . Bende he anne tamm diyorum. Eee arkadaşlarım oyun oynarken ben evde dururmuyum.  Gidip kapıyı kilitleyip anahtarida pencereden kardeşime atıyorum kiiiii sözde oynasın :D    Bir baktim annem bağıra çağıra beni arıyor gittim yanına efendim anne ? Kardeşin ağlıyor neden bırakip kactin diyor  . Beni azarlaya azarlaya odaya gidiyorki kapı kapalı anahtar nerde diyor oynasın diye ona attım anne dedim . Kadın sinir krizi geçirdi tabi korkuyor da çocuk sobaya gider diye konu komşu gelip açtı sağolsun.  Ama ben aksam babamdan da annemden de çok fena azar işitmiştim :))))
0 oy
(888 puan) tarafından
Anam siz ne fena cocuklarmissiniz dusman basina :) bnde kendimi fena bilirdim bnm cocukken tek yaptigim elim sirekli kapinin arasinda kalirdk hep ablam sıkıstordi derdim annemde babamda hep ablama bagirirlardi sim di aklima aklima g vicdan yapardim az once bu yorumlari cektim ablama attim bak me katdesler varmis diye bn cok cok masummuşum helallestik iyi oldu Allah razi olsun :))))
(888 puan) tarafından
İyi yapmissin oh olsun ama bu korktugum gercvini devistirmedi :)(
(2,103 puan) tarafından
Bdajjdjajsja deme öyle üzülürüm ben anne olduktan sonra poncik bi çocuk oldum djajsksk
(888 puan) tarafından
Yok kizzzzz uzulme bak ponck olmussun gcti korkum :)
(2,103 puan) tarafından
Artık çıt kırıldimin teki oldum ben ❤❤
(888 puan) tarafından
Yok bacim sen cit kirilfim olamazsn çat kafa kirdim olursun ama

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,166 göst.
0 oy
17 cevap 940 göst.
6 Nisan 2020 Diğer kategorisinde ❤Esra❤Mustafa❤Eren❤ (6,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
69 cevap 3,652 göst.
28 Ekim 2019 Diğer kategorisinde Canıma can (342 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 513 göst.
15 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Esmanurrr (795 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,370 soru

23,649,233 cevap

308,362 kullanıcı

...