+2 oy
912 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Eveeet bu tatlisler benim ikiz kardeslerim 1 yasindalar ve dayı olacaklar şuan 34 haftalık hamileyim bugün asklarimla beraberdim 

Sizin bebislerimiz dayılarıyla arasında kaç yaş var bakalım bu kadar minik dayılar çıkacak mı :D<3

image

36 Cevaplar

0 oy
(2,213 puan) tarafından

Maşallah yaa gülelim de başımıza gelsin :)<3

tarafından
Evet ya çok güzel kızımın en yakın arkadaşları dayıları olcak :D
-Reklam-
0 oy
(7,753 puan) tarafından
Annen kaç yaşında kız ay böyle de çok tuhaf gerçekten sekiz on yaşında olanları gördüm de.
tarafından
Benim de söylediklerinizden midem kalktı! 30 yaşında doğurmak ne kadar normalse 20 yaşında dogurmak da o kadar normaldir, insanların tercihlerini bu şekilde aşağılayamazsınız!
(7,753 puan) tarafından
Yirmi yaşında bir genç kız geleceğini kazanmak için üniversite sıralarında olmalı bebek pışpışlamamalı otuzunuza geldiğinizde eteklerinizde üç dört çocuk hayattan bezmiş kocam beni aldattı diye ağlarsınız tabii kendisine saygısı olmayana başkasıda saygı duymaz sizin gibilerin en iyi bildiği bilinçsizce üremek hayır bide eğitebilseniz gam yemem milletin çocuklarının başına bela edersiniz yetiştiremediklerinizi.
tarafından
Ben ilk orta lise TED ve üniversite mezunu, Çankaya'da doğmuş büyümüş, çok varlıklı bir ailenin, üniversite mezunu bir anne babanın kızıyım, siz kiminle konuştuğunuzun farkında mısınız? Gerçekten çok komiksiniz,insanların kim olduğunu bilmeden elinizde telefon ne güzel de atıp tutuyorsunuz. Ben bebeklerimi 27 ve 40 yaşında doğurdum, siz sanırım başka birileriyle konuşuyorsunuz!
(7,753 puan) tarafından
Ben buradaki genel kitleyi kastediyorum kişisel algılayan sizsiniz dünden beri yazıp durandavsizsiniz
tarafından
Benim annemle yakın zamanda doğum yapıp yapmamam beni ilgilendirir benim kendi tercihim kimse kafama silah dayayarak evlendirmedi beni ben kendi isteğimle evlendim iyikide evlendim esimdende hayatımda da çok memnunum çok şükür 1 ay sonrada kizim doğacak
Kimsenin kimseyi aldattığı da yok öyle bir durum olsada dünyanın sonu değil boşanmak diye birşey var
Hayatım evlendim ve çocuk yaptım diye son bulmadı merak etmeyin aksine dahada çok güzelleşti hayatımda yaptığım en doğru karar eşimle evlenmek oldu ve kızımı dünyaya getirmek  olacak
İstediğimi yapabilirim istersem şuan okuluma bile devam edebilirim ama ben ailemle ilgilenmek istiyorum
Demekki siz bilinçsiz üreyip doğurup doğurup egitmeden bırakmış siniz ki çocuklarınızı bu kadar sikayetcisiniz milletin aile hayatını yaşam tarzını bilip bilmeden saygısızca ve igrencce yorum yapıyorsunuz
0 oy
(439 puan) tarafından
Kız bunlar kopya nasıl ayırt ediyonuz isimleriyle 
tarafından
Evet kimse ayırt edemiyor ama biz ayır ediyoruz birinin kemik yapısı zayıf birinin kemik yapısı iri öyle ayırt ediyoruz
(439 puan) tarafından
Masallah çok tatlılar ama ♥️
tarafından
Çok teşekkür ederim canım ❤️
(439 puan) tarafından
Allah bağışlasın hepimizin evladını inşallah ♥️
tarafından
Aminn inşallah ❤️
0 oy
(25,223 puan) tarafından
Oğlumun bir dayısıyla arasında 23 yaş diğeriyle 32 yaş var ahahah:D
tarafından
Hahah maşallah bizimkilerin 1 yaş olcak
0 oy
tarafından
Maşallah çok şirinler 
tarafından
Çok teşekkür ederim canım ❤️
0 oy
(1,528 puan) tarafından
Benim çocukların dayısı hiç yok ya ne güzel senin bebiş dayılar la kardeş gibi büyürler oynarlar anneniz genç demekki maşallah 
tarafından
Evet annem genç ben erken evlendigim için böyle oldu
0 oy
(7,133 puan) tarafından

Oyy maşşallah bal gibiler rabbim güzel ömürler yazsın <3

Sen kaç yaşındasın bu arada merak ettim 

tarafından
19 a gircem ama 18 yaşındayım
0 oy
tarafından
Aralarında 2 yaş var. Kendi kızımdan ayıramıyorum erkek kardeşimi. Evlat farklı diyorlar ama ne bileyim kızz sende öyle misin
tarafından
Kesinlikle öyle  kardeşlerimi hergun görüntülü aramazsam içim içimi yiyor çok özlüyorum eşimde sağ olsun hep götürüyor  kızım doğduğunda da böyle olurum yani ucude canımdan can
0 oy
(40 puan) tarafından
Benimde kiz kardeşim 4 yaşında ve teyzeçokta dilli teycen ceni verene kubban olsun diye sever oglumu
tarafından
Yaa minik cadii:D yesinler o teyzeyii
(40 puan) tarafından
Teşekkürler canim
0 oy
(9,575 puan) tarafından
En küçük erkek kardeşimle kızım arasında 10 yıl oğlumla 14 yıl var 
0 oy
(6,438 puan) tarafından
Annemin benle aynı zamanlarda doğurmasını istemezdim ben ya :) dayıların öouk yakışıklı bu arada benim kızımla dayısı arasında 35 yaş var:)
tarafından
Annem genç ben erken evlendigim için böyle oldu
0 oy
tarafından

Kalbimi biraktim nasil guzeller masallah 41 kere masallahhh <3

tarafından
Cook çok teşekkür ederim ❤️
0 oy
(3,370 puan) tarafından
Ben dayımla aynı yaşıtım☺️☺️☺️
tarafından
Benim kızımda sizin gibi olcak :D
0 oy
(1,420 puan) tarafından
Yiaha çokda tatlialrmis kız maşallah bnm abimler buyukde eşimin kardeşi var 5 yaşında oğlumun amcası :)
tarafından
Teşekkür ederim ❤️
0 oy
(12,523 puan) tarafından
Dayumız yok ama kızım teyzesnden 5 ay büyük iksii de suan 1.sınıf
tarafından
Arkadaş gibiler desene:)
(12,523 puan) tarafından
Evet ☺️☺️
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Allahimmm cok guzeller bunlar.massAllahhh .kucuk dayi olacaklar bide yerimmmmmmm siziiii
tarafından
Coook çok teşekkür ederim canım ❤️

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 472 göst.
16 Eylül 2020 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,771 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 337 göst.
7 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 585 göst.
2 Mart 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 582 göst.
6 Nisan 2021 Aile kategorisinde Ceren4307 (476 puan) tarafından soruldu

406,240 soru

12,180,134 cevap

36,676 kullanıcı