0 oy
205 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar öncelikle 1 yaş 3 aylık bi oğlum var ve ben 2. Bebeği hic düşünmüyorum cünkü ne maddi ne de manevi yetemem oğluma hamile kaldığımda çok sık idrara gidiyordum yani 5 dakikada bir sürekli idrarim varmiş hissi vardı ve şuan yine aynı o hissiyat var geçen ayın 4 ünde spiral taktırmıştım 1 inde adet olmustum normalde adetim hep 2 3 gün öne çeker ama hala olmadım ve spiral kontrolüne 1 ay sonra git demisti ebe ayin 5 inde randevum var o sürede yine korunuyorduk ama gecen yanlislikla biseyler oldu yaklasik 2 hafta oluyor  korkuyorum açıkcasi spiral ya tam oturmamışsa ya kaymışsa diye bide gecenlerde böbrek enfeksiyonu yasadim bobreklerim asiri agriyordu agri gecti ama acaba bu idrar hissi enfeksiyondan olabilir mi enfeksiyon varken boyle sık degildi olabilir mi acaba ya cidden istemiyorum rabbim anne olmak isteyip layıkıyla yapacak kişilere nasip etsin :(

4 Cevaplar

0 oy
(3,086 puan) tarafından
Antibiyotik kullandıysan canım ondan geçikmiştr
tarafından
Evet kullandim canim insallah o yuzdendir :(
(3,086 puan) tarafından
Ondandır canım korkma
-Reklam-
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Tek idrara gitmen hamilelik belirtisi olamaz canim

Hem hamilelik belirtileriyle adet belirtileri o kadar ayniki ayirmak mumkun degil.doktorlarda ilk  belirti adet gecikmesi diyor .her ay kendimi hamile sanirdim evlendigimden beri)) ama adet olacam sandigim anda hamile oldugumu ogrendim .adet duzenin sprila gorede degise bilir .istersen bir kaset test al sabah idrarinla yap.
tarafından
Bende öyleydim oğlum 2 sene sonra oldu hicbi problem olmadigi halde cokta istiyordum ama manevi olarak beni oyle yiprattiki ikinci cocuk hic istemiyorum sabah alacagim kuzum test insallah yokturdur
0 oy
(6,684 puan) tarafından
Spiralda baslarda gecikdirme yapiyo
tarafından
Insallah spiral yuzundendir
0 oy
(1,569 puan) tarafından
İdrar yolu enfeksiyonu da olabilir canım .bende çok sık olur 
tarafından
Kız böbreklerimdeki agri gitti bu yeni basladi anlamadim ki cikamiyorum resmen lavabodan

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 121 göst.
5 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 176 göst.
6 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 82 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Funda6363 (227 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 302 göst.