0 oy
48 göst.
Diğer kategorisinde (48 puan) tarafından
Kızlar kız kardeşimde kizamikcik enfeksiyonu çıktı 12 haftalık hamile yarı doktora gidecek kötü birseymi diye uzman doktora danışarak acaba bulaşıcı birseymi bu şuan bende de bulaşır diye korktum ne yalan

2 Cevaplar

0 oy
(2,191 puan) tarafından
Bulaşıcı diye biliyorum ben çocukken geçirmiştim kizamika benziyordu galiba çok küçüktüm ama geçirdiğimde tam hatırlamıyorum yemek yiyemedigimj hatırlıyorum bir tek annem zorla kurabiye yedirmeye çalışıyordu kızamık gibi aynı 
(48 puan) tarafından
Kız kardeşimin kan değerleri öyle çıktı hamile şuan 12 haftalık yarın doktora gidecek bana geldi bulaşır diye korkuyorum
-Reklam-
0 oy
(15 puan) tarafından
 Gebelikte karşılaşılması istenmeyen bir virüs. 7 haftanda kan tahlili yapılmıştır orada rubella yazan kısma bak. lg G pozitif ise bu enfeksiyonu daha önce geçirmişsindir ve bağışıklığın var demektir. Mutlaka doktoruna başvurmalısın 
(48 puan) tarafından
Kız kardeşimde çıktı da yarın doktora gidecek kan vermişti şuan korkuyorum bana geldi bulaşır diye
(15 puan) tarafından
Sende doktoruna bu durumu bildirmelisin. Gebeliğinin başında kan tahlili yapılmıştır sana ona bak lg G rubella pozitif ise endişelenme bağışıklığın var demektir sana bulaşsada. Ama bu durumu kesinlikle doktoruna bildirip seninde test yaptırmam gerekiyor

İlgili bir soru bulunamadı

401,060 soru

12,002,767 cevap

36,186 kullanıcı

...