0 oy
110 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (131 puan) tarafından
Anneler gününüz nasıl geçiyo sabah kaçta kalkıyorsunuz akşam kaçta yatıyorsunuz ilk mama mı içiyor bebekler yoksa kahvaltı ile mi başlıyor günde kaç öğün yapıyorsunuz biz akşam 11,12 gib yatıyoruz sabah 8,9 gibi kalkıyoruz tabi ben biraz zor kalkıyorum sonra 5 ölçek mama içiyo bazen tüm bitirmiyo bir iki saat sonra yumurta falan yiyo tam bitirmiyo sonra diğer öğünleri deniyorum bazen yiyo bazem yemiyor ( galiba ben tam acıkmadan ağzına tıkıyorum

7 Cevaplar

0 oy
(2,732 puan) tarafından
Biri 22 aylık biri 1 aylık bebek yemek bulaşık çamaşır ev işi derken pert oluyorum
(131 puan) tarafından
Ooo Allah yardımcınız olsun maşallah
 Ben onlara vakit bulamadığım için yazmamışım bile
-Reklam-
0 oy
(4,383 puan) tarafından
Bu saatte daha uyumamış bacım daha ne diyim 
(4,383 puan) tarafından
Darısı başımıza sadece bu seneden 1 ay borcum var benim de
(131 puan) tarafından
Benim çok yaa 3 ay vardır toplam
(4,383 puan) tarafından
Bu sene yeni doğum yapmıştım ramazanda sütüm gider falan diye tutamadım ama çoğu günde aç kaldım boşuna yani insallah tutmak nasip olur bana da canım
(131 puan) tarafından
İnşallah kolay gelsin ben hem hamilelikte hem doğumda tutmadım önceden d kazalar vardı
(4,383 puan) tarafından
Önceden benim de var kuzum ya tek bu sene değil Allah ölmeden hepsini tutmayı nasip etsin insallah
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Bır bucuk yasında gece 12de uyur gunduz 12de uyanır yani öğleye kadr yatarız kalkınca kahvaltı sonra ara öğün yogurt meyve veriyorum sonra aksam oluyo bıze aksma yemegı yer sonrasında cay meyve geçiyor öyle bıde yatmadan bıseyler yediriyorum sonra yatıyoruz.benı emiyor günde bir defa uykuya yatıyor oda 15dk falan gecede uyanır emer gündüzde sıkıldıkca emer:)
(131 puan) tarafından
Maşallah bütün gün emiyor bizde sizin gibiyiz dengesiz uykular dengesiz beslenme bir iştahlı bir iştahsızlık
(2,704 puan) tarafından
Ben rahatsız degılm düzen kurma peşindede degılm canm nsl istiyorsa oyle davransın sütten kesınce yatagını ayırınca cok arar bu gunlerını:)keyfını cıkarsın istiyorum bırde diş ve atak dönemlerı vs var sen ne kadr duzen kursanda bozuluyor valla bosuna cocuguda kendımızıde yıpratıyoruz cevremde cok dıkdatörluk yapıp uyku duzenı bılmem ne baskınlık yaptı cocugun üzerinde özel egitim bıle alan oldu ama yk dişi hastalıgı benle aynılar:))cok yıpranmaya gelmıyor zamana bırak takma sen ne kadr mutluysan bebende o akdr mutlu huzurludur
(131 puan) tarafından
Kesinlikle doğru valla bak kaç senedir hâlâ 12 de yatar hiç zorlamam ne isterse onu yer onu içer bilmiyorum hep kontrol hep kontrol nereye kadar hem bana hem ona yazık
(2,704 puan) tarafından
Aynrn bend ebu düşüncedeyım annelerımz bızı saldı açmı kaldık:)dısıplınlı buyuyende aynı buyuyor serbest buyuyende en azından özgürlü özgüvenı yuksek kendıne guvenen bır evlat buyutmeyencalsıyorm kendı secımleri olsun kendıne ve ısteklerıne kıymet versıgımızı bılsın
(131 puan) tarafından
Çok doğru valla tabi ipin ucunu kaçırmamak şartıyla bence serbest olmak iyi rahat en azından kendi kararını verebiliyo
0 oy
(7,106 puan) tarafından

image

boyle bitik yere yakın tükenmiş 
(131 puan) tarafından
Haa pardon valla kaplumbağa bile bizden dinçtir öyle söyleyim
(7,106 puan) tarafından
Dincligine direk olurum ❤️ diyeceğim olsam olsam sarkmış elektrik kablosu olurum su durumda
(131 puan) tarafından
Aynı beni betimlediniz valla güldüm gece gece
(7,106 puan) tarafından
Gül kız şimdi dermanım yok iyi geceler
(131 puan) tarafından
Allah rahatlık versin
0 oy
(1,056 puan) tarafından
Sabah 10 gibi uyanır hanımefendi ilk kahvaltı hazırlarım salata bal pekmez yumurta yemediği için krep yaparım ara sıra eger bunları yemezse mama veririm saat olur 12 tabi iki tabak hazırlarım bir meyva tabagı birde köfte hazırlarım oynadığı bölümlere koyarım oynadıkça gidip yiyor birde meyva suyu icer saat olur 2 biberon maması olmadan uyumaz icer uyur 5 kadar corba icer canı isterse oşekilde canım 
(131 puan) tarafından
Maşallah tam bir prenses
(1,056 puan) tarafından
İki odana kıza ait oyuncakları taşıyor büyük odaya ben tabi ayaktayım sürekli mutfakta ne pişirsemde yese diye saklambaç oynarız Mac oynarız topu cok seviyor evcilik oynarız h******delisi oyuncakları hepsi h******bebek sadece Birtane var beni köle gibi kullanıyor yanına cagırıyor otur diyor bana oynatıyor
(131 puan) tarafından
Kız valla tam bir prenses maşallah ona
0 oy
(4,386 puan) tarafından
Günüm için garanti veremiyorum. Allah sağlık versin diyelim hepimize
(131 puan) tarafından
Aminn yardımcınız olsun
0 oy
tarafından
Sabah 11 akşam 11 bizim sabaha kadar da meme. Gün içinde sürekli meyve yiyor bu aralar kahvaltıda sadece yumurta öğlen çorba yoğurt fiks menü. Akşam bizimle yer yatana kadar yine meyve. Meyve yesin iyi hoş da abarttı bu aralar. Yemek harici de ben ne iş yaparsam orda iş yoksa salıncak oyuncak takılıyoruz
(131 puan) tarafından
Yesin maşallah bal şeker şifa olsun
tarafından
Sağol kuzum tüm bebişlere yarasın inşallah
(131 puan) tarafından
İnşallah benim kızım da biraz iştahsız moralimi bozuyor
tarafından
6. Aydan 13.aya kadar hiç kilo almadı bizim kız yemedi sadece emmek istedi sonra alıştı heralde yavaş yavaş başladı şimdi durmuyor kuzum mam mam diye geziyor :) daha sadece 1 kilo aldı ama zamanla düzenleri oturuyor sıkma canını önüne koymaya devam et illa ki yiyorlar

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 299 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde ASENA40 (20,631 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 139 göst.
30 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde eslemree (1,131 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 161 göst.
24 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prenses_1prens (620 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 91 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sevdammm (381 puan) tarafından soruldu

411,449 soru

12,385,724 cevap

43,512 kullanıcı

Kategoriler

...