0 oy
246 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (369 puan) tarafından
Zaten yemek yemeyi sevmiyor. 15 aylık hala iştahı yok. Gecelerde çözümü telefonumdan kukuli izleyerek buldum kendimce çözüm aslında olmaması gerekn bırsey ama çocuk yemiyor aç agzını açmıyor kafa sallıyor. Acıkırsa da yemiyor anlam veremiyorum inada biniyor. Yemiyor iste. İçim cız etti bugun keske izlemesem video izleyince yiyor. Zararı tartısılır. Merak ettim buradaki annelerin fikrinı. Yaptığım sey cok mu kotu. Kotu oldugunu bılıyorum. Ama ne kadar zararı olur onu bilmiyorum. 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yemesin daha iyi benim için. Benim kızım da 14 aylık. 10 saat yemese yemez. Bazen 2 kaşık çorba içer o an kesilir. 2. Kez ısrar etmem. Ama daha hiç açmadım. O daha zararlı olacak biliyorum. 
(314 puan) tarafından
Yani şuan 32 aylık canım öyle kucukde değil
tarafından
Valla hiç 3 öğün yemedi meyve yemedi ara öğün yemedi. Hep çabaladım çeşit çeşit ama olmadı. Tek öğün iyi kötü yiyor çok şükür diyorum.
(314 puan) tarafından
İşte bende onu anlamıyorum bu çocuklar nasıl duruyor böyle yani sağlık açısından da iyi değil bağışıklıklari düşük o yüzden
tarafından
Çok hasta kızım. Doktoruna götürdüm az önce. 1.5 ayda 300 gram almış yarım cm boy uzamış saka gibi :D yani benim ona yaptığım yemekleri başkası yede 3 kilo alır ayda. Ama kafama bile takmıyorum artık tükendim çünkü. Bebekkende öyleydi. 10 saat mama içmediği olurdu. Ağzında bekletir hepsini çıkarırdı.
(314 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım senin kızın kaç aylık bende aynı bazen birşey yapasim gelmiyor herşeyi hazırlıyorum dönüp yüzüne bile bakmıyor bazen diyorum hiç birşey yapma günlerce aç dursun dolansin diyorum insanın vicdani el vermiyor bu seferde benim kızda aynı hiç kilo almıyor ama ayında var belkide ondan almıyor geçen sene kisdan beri sadace 200 gram aldi
-Reklam-
0 oy
(3,187 puan) tarafından
Her zmaan değil ama bazen kızım da sabahtan akşama kadar ac durur sırf yesin diye arada açıyorum bende yine fazla yemiyor ama çizgi film hatrına mama sandalyesinde oturup yiyor 
0 oy
(26,968 puan) tarafından
Dostum ben sadece yemek yerken çizgi film izlemenin bir zararı olacağını düşünmüyorum. En güzeli uzmanlar hiç izletmeyin yemek yerken de diyor. Ama bence yemekten sonra kapatirsan hiç izletmezsen bence bişey olmaz 
(1,747 puan) tarafından
Oluyor ya çok etkiliyor bir öğünü en az yarım saat sürüyor
(26,968 puan) tarafından
Bizimki yarım saat durmadigi için sofrada 10 15 dk da kalkar hemen bilemedim
0 oy
(1,747 puan) tarafından

Benimki de öyle hatta dün post açtım bilmiyorum ne yapacağım:( 

0 oy
(1,479 puan) tarafından
Yani bu devirde çok zor televizyonsuz telefonsuz buyutmek.. Oglum aşırı hareketli ama oyle boyle degil. Yemegi bile gezerek kosturarak yer o da tv aciksa.. degilse onu da yemez açıyorum mecbur bizler de oyle büyüdük annem anlatir oturtmus tv nin karsisina..napalim..
0 oy
tarafından
Evet doktorlar hiç önermiyor ama sende çaresiz kalmışsın yemek bittikten sonra en azından izlemesin

İlgili sorular

+3 oy
16 cevap 611 göst.
0 oy
20 cevap 677 göst.
27 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Enesinannesi_ (1,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 594 göst.
27 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 736 göst.
19 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Sabah Güneşim (360 puan) tarafından soruldu