0 oy
99 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ilk hamileliğimde göğüslerim çok şişti dokunamiyidum bile bu ikinci hamileligim göğüslerim yumuşacık hiç şişme yok hassasiyette yok sütüm Yok mu yoksa benim gibi olan var mı

6 Cevaplar

0 oy
(732 puan) tarafından
Şimdiden bunu anlayamazsın ki her gebelikte de aynı şey olamyabilir
tarafından
İlk hamileliğim de süt bile akiyodu o kadar şişmişti göğüslerim bundada hassaslasma bile olmayınca tereddütte kaldım bilemedim
-Reklam-
0 oy
(133 puan) tarafından
Benimde hiç şişmedi hamileliğimde bir oğlum var sütüm olunca şişmişdi hamilelikde şişeni ilk defa duydum hassaslaşıyor sızlıyor sadece 
tarafından
İlk hamileliğim de göğüslerimden süt akiyodu canım bunda hassaslasma bile yok
0 oy
(272 puan) tarafından
Ne alaka ya şişeyle göğsün sütun olup olmucagini emziriyirun bn sütüm yok desem kadar az yani 30 haftalık hamileyim yani bunu onunla kıyaslama şimdeden böyle düşünme sütun gelmez 
tarafından
İlk hamileliğimle kıyasla böyle düşünüyorum
(272 puan) tarafından
Kisaylama yapmak doğru değil mesela benim ilk hamileliğim çok rahattı ama bu okdar ağırlı geçiyor cok zor oluyo mesala
0 oy
(5,981 puan) tarafından
Siisik mi olması gerekiyor   bnmde ikinci ama şuan hiç şişik falan yok bnmkinde ;)
tarafından
İlk hamileliğimde sütten dolayı çok şişti ve sütüm geliyodu ikinci hamileligim de hassasiyet dahi olmadı
0 oy
(1,726 puan) tarafından
Her hamilelik aynı değil sonuçta bunu emzirince anlarsın 
tarafından
Haklısınız
0 oy
(15,911 puan) tarafından
Benimkide öyleydi ama doğumdan sonra geldi hemen süt. Hatta doğum olunca doktor emzir dedi bende süt olmayabilir dedim. Ebe göğsümü sıktı hemen süt geldi. Bebek emdikçe göğüsler sertleşmeye başladi. 
tarafından
Teşekkür ederim içim rahatladı sayenizde ❤️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 104 göst.
3 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayten5757 (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 112 göst.
3 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Emine314 (225 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 331 göst.
0 oy