0 oy
1,126 göst.
Diğer kategorisinde (2,473 puan) tarafından
kizlar bu aksam otururken ablam aradı dediki yılbasinda ne yapicaksiniz bende dedim evde olucaz mandalina misir alicam cocuklara yesinler o aksam dedim ablam dedi sonra bu aksam gitmisler migrosa yilbasi agacindan suslerine kadar herseyi almislar ickileri falan baya bi indirim vardi dedi bende dedim ki abla bu arar durumumuz sıkışık alamicaz hic bisey dedim ha bu aradada ablam goruntulu aramisti hemde susleri gosterdi aldiklari seyleri oglumda o anda geldi bakti alinan seylere sonra dedi anne bizde alalim yarin gidip dedim ki oglum durumumuz sıkışık bu ara alamayiz dedim ama ben size evde pasta yaparim mandalina aliriz yeriz dedim kızıp odasina gitti sonra gittim uyumuş odasinda ama beni en çok etkileyen odasina gidince yilbasi agaci cizmis kagida masasinin ustunde duruyodu icim cız etti ablama dedim bidaha cocuklarin yaninda boyle seyler konusma durumum olsa ben zaten hic biseyde  eksik etmem onlari en guzel yilbasini yaparim kusura bakmayin biraz uzun olduysa icimi dökmek istedim 

49 Cevaplar

0 oy
(3,206 puan) tarafından
Ayy kıyamam ya büyük değil kucuk bir ağaç da bakabilirsin en mini boylarından canım 

Yılbaşı ruhunu bende severim ya kac yıllık ağacımız var zaten bugün yarın kurmayı düşünüyorum kızımın ilk ağaç görüşü olacak 10 aylık 
-Reklam-
0 oy
(3,142 puan) tarafından
Kız bacım linç sana değilde bana gelir şimdi

Niye mi? 

Biz yil başında milli piyango sonuçları bekleriz 

Aha bak şimdi gelir linç 
(2,473 puan) tarafından
sabirsizlikla bekliyorum sana gelcek linçleri :⁠-⁠D kız bekarken babam her sene alirdi piyango tutmadı amorti olarak eşim çıktı bana
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Bizim için herhangi bir gün normal de ne yapıyorsak öyle yaparız gene
0 oy
(1,911 puan) tarafından
Keşke durumumuz sıkışık demeseydinkz çocuğa beni o kısmı üzdü yazık çocuk birsey isterken durumu yok annemin diyecek yazık 
(2,473 puan) tarafından
iste o an oyle cikti agzimdan canim ablamda cok israr edince siz ne yapcaksiniz diye
0 oy
(110 puan) tarafından
Nacizane fikrim çocuklarımızı bu tarz şeylere alıştırmamak kutlandığı sana  noelden farkı yok tabi herkesin fikri tercihi kendine ama onu mutlu etmek için internetten bakıp evde nasıl yapabileceğini bulabilirsin bence sana uygun bisey bulursun hem birlikte yaparsanız daha güzel vakit gecirirsiniz. 
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Canım ne güzel çocuğun hayal ederek çizmiş. Yeteneğini akıtmış ne takıyorsun. Yılbaşında büyük ihtimal uyuyarak gircem ben :))
0 oy
(1,244 puan) tarafından
Ağaç yapamazsın belki ama alternatif bişi yapabilirsin canım. Evde varmı uzunca bi bitki yoksa bile çık sokaktan uzun dallar topla toprağa ek dalları oğlunla yaprak resimleri yapın arkalı önlü boyayın ışık yapabilceğin bişi varsa onu tak yoksa yuvarlak oyuncak toplarla olur onun çoraplarıyla olur aklına ne gelirse beraber süsleyin dalları. Eminim beraber yaptığınız süslü ağacınızı da çok sevicektir. 
0 oy
(2,298 puan) tarafından
Çocuk icin üzüldüm ... Benim için n anlamsız bir gün asla kutlama m hristiyan bayramını..onlar  ramazan bayramını kutluyor mu?? Dinen uygun deyil  tabi benin görüşüm kimse beni ilgilendirmez 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 151 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (1,811 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 879 göst.
7 Aralık 2022 Diğer kategorisinde BESelif (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 471 göst.
30 Haziran 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 110 göst.

401,987 soru

12,034,228 cevap

36,262 kullanıcı

...