Öncelikle Allah göstermesin tabiki . Yarın öleceğinizı bilseniz bugün ne yaparsınız ?
1 hakkınız var.
Ben gider banka soyarım sonra o parayla gider yardım derneklerine bağış yaparım günahı vebali benim boynuma diye ajsjajjsksks
4 5 bin tl cini de geceye kadar ezerim yani yerim
Zaten banka soydum allah affetsin derim dua ederim yarına kadar siiiiiz peki ?
Ahahhahhaaaaa harikasın oturur duaederim herkesten helallik isterim eşimle dolu dolu vakit geçirirm evlatlarımla vedalaşırım
Önce kocamla güzel Bi zaman geciririm sonra onu öldürürdüm benle gelsin diye Allah korusun tabi namazimi niyazimi son dakikaya birakmam herşeyi zamanında hallederim çünkü kimse ölecegini bilemez
Sormalara doymuyordu
...hahahahaha
Eğer öyle bir şey olacağını bilsem beni kıran herkesi bu sefer ben kırarım. İçimde ne kadar nefret varsa yüzlerine kusarım heralde
Sonra da minik kuzuma ve sevdiklerime sıkıca sarılırım ölene kadar ❣️
Doya doya kızımla vakit geçirir oyunlar oynardım
Eşimle ailemle vakit geçirir herkesten helallik isterim Rabbimden beni affetmesini dilerim
Benim eşime vasiyetim var hatta kaynanam gile bile dedim eğer ölürsem beni kızımın yanına gömün eşime ve ailesine dedim eğer evlenirsen ve evlendirirseniz sakin ama sakın ne benim nede kızım mezarı başına gelme hakkım helal değildir öbür dünyada elim yakanda olur dedimcokta ciddiyim ben bu konuda vasiyetim dedim o yüzden eşime diyorum ki ölürsekte beraber ölelim gözüm arkada kalmasın rabbim aliyosa canımı senide arkamda bırakmasın ikimizin eceli bir olsun
1,489,918 soru
24,350,701 cevap
346,465 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın