+1 oy
904 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5,164 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

.. K gı ılnfruolöğü

41 Cevaplar

+1 oy
(2,104 puan) tarafından
40 yaşındayim aynıyız onlara göre sevgi vermek çocuğu simartmakmis eskilere göre şuan oğlumla doyasıya tadıni çıkarıyorum her anını hiç birsey oğluma vereceğim sevgiden değerli değil bu dünyada o anına hiç bir zaman dönmeyeceğim çünkü.... 
(2,104 puan) tarafından
Aynen 18.aylik şuan keşke yeni doğan dönemine dönsem de ***** saptal şeyleri takmasaydim daha çok sevseydim diyorum :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben ailemden hiçbirini gormedim ne  sevgi ne saygı şuan 14+4 oğluma hamileyim doğunca onu sevmeyi sarılmayı öpmeyi asla ihmal etmeyecegim 
tarafından
Ben degil onlar beni sevmezdi yıllarca kedi gibi surtundum beni sevmeleri için 23 yaşında pes ettim şimdi onlar beni sevmeye çalışıyor ama ne fayda zerre içimden gelmiyor
0 oy
tarafından

Benım delim dışımadır bır bakmıssın bırbırımızı yiyoruz ıkı dk sonra süt liman sarılıp oturur konusuruz :) Zaman zalim o yuzden bıseyleri zamana bırakmamak lazım seven sevdıgıne sevdıgını soylesın :)

0 oy
(18,108 puan) tarafından
Her insanın yapısı farklı bende durup dururken sarilmam ama iltifat ederim anneme babama  

Ama insan hep sarılmalı belli etmeli sevgisini sen bir defa yaparsan onlarinda hoşuna gider
0 oy
tarafından
Been değil babam hiçbirine sarilmadim
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Kardeşlerimle evet dediğin gibi zatwn tek kızım. Ama sağolsun çok iyi bir babaya sahibim düşünüyorum da keşke bekarken daha fazla hizmet etseydim daha fazla hürmet gösterseydi.m
(1,021 puan) tarafından
Dimii
0 oy
(7,106 puan) tarafından
3 kattan düşmüştüm ilkkez annem bana sarılmıştı . Günlerce tekrar tekrar atmak istedim ordan kendimi sarilsin diye babamda sırtına alıp eve çıkarmıştı . Sonra olnalar oldu gidenler gitti kalan sağlar bizim . Kardeşlerimle deli gibi sarılıp koklasirim sakalasir de.li del.i şeyler yaparım ❤️
(7,106 puan) tarafından
İki kere atladım ama alt kattan bahçeye . Kalcam ağrıdı belimde sorun oldu her defasında sarıldı ama üçüncü kattan düştüğümun tadını vermedi
0 oy
tarafından
Kayinbabama daha çok sarilmisligim var babamın sadece elini öperim kayinbabamla şakalar falan babamla mrb mrb.  :((  Bizim aile de pek sevgi yoktu göremedim maalesef dün kızım eşimin sırtına biniyordu konuşuyorlar ona bir prenses gibi davranıyor hep kızına aşık bir baba  söyle bir baktım hem mutlu oldum hemde kendi adıma biraz üzüldüm bir daha dünyaya gelsem senin kızın olmak isterim  dedim eşime:)    
0 oy
tarafından
Bende babama hiç sarılmadım zaten 13 14 yasindaydim babamı kaybettiğimde çok cekingen biriydim babam çok severdi beni hiç kiyamazdi bana uzaktan severdi babam işten geldiği zaman koşa koşa giderdim sokağın başına kadar elini sıkı sıkı tutardım eve girene kadar canım babam mekanı cennet olsun ☹️☹️ 
tarafından
Amin canım Rabbim razı olsun
0 oy
tarafından
Aynıyız bende sevgisiz büyüdüm şiddet hakaretle arkadaşlarımın saçları örgülü olurdu öyle heves ederdimki :((
0 oy
(14,481 puan) tarafından
Yok vallahi çok sarılırım babama her fırsatta öperim bilmiyorum :/
0 oy
(264 puan) tarafından
Bnde hayatimda bikere sarildığimı hatrliyorum oda 6 sene önce evlenirken sarılip agladm bn ağladım o ağladı aynı ne kardeslerime nede anneme sarildığımı hatrlamıyorum
(264 puan) tarafından
He bidemek deildr sevmiyorlar biliyirum hpside bni cok seviyor bnde onları cok seviyorum her babamla konustugumda kizimin biseye ihtiyacı varsa babasina soylesin yetrdr diyor annem desen gene memleketen ne gelse elinde alip yoluyor bana
(264 puan) tarafından
Bn istanbuldayım onlar diyarbakırda annemi hergün ararım kardesim askerde bni hergun arar cocuklarla guntulü konusur
0 oy
tarafından
Ne anne ne baba ne abi sarilmadik sarilacak derecede de sevgi gormedik zten bizde o anlamda bag bile yok 
0 oy
tarafından
Babam değil de annem biraz çekingendi saçımızı örmez saçımızı severken bile acıtır gibiydi. Ama hep sevdiğini bilirdik meğer babasından annesinden  göremediği sevgiyi yansıtamamış torunu olduktan sonra ağlayarak anlatmıştı o yüzden diyorum ki sevelim bebeklerimizi hiçbir şey yapamazsak sarılalım o boşluk yaş kaç olursa olsun geçmiyormuş 
tarafından
Bende annem sevmiyor beceremiyor derdin küçükken şimdi tombşk yanaklarını ısırır hale geldik şükür o da alıştı artık sevilmeye :)
0 oy
(20,029 puan) tarafından
Onlar ailelerinden görmeyince beceremiyorlar sanırım. Babam bize çok düşkündür ama öyle sarılma su bu pek olmazdı. Ben büyüdükçe kendim sarılmaya başladım. O da cekingenligini attı. Bize minnosum bile der ama kızım diyemez. Böyle saçma şeyleri takıntıları var babamın komik 
0 oy
(85 puan) tarafından
24 yaşımdayım bırak sarilmayi 14 senedir yüzünu bile dahil görmüyorum hatta sesini bile ... Bu konular çok derin bende o yüzden hayatım boyunca hep bir yanım eksik yaşadım yaşıma göre çok olgunlaştım yada olgunlaşmak zorundaydım.. Şuan evliyim ve 1 buçuk yaşında oğlum var bekarken hep söylerdim eğer evlenirse bir gün çocuğum olursa yaşadıklarımı ona yaşatmıycam diye ve öyle de yapıyorum ne sıkıntılar yaşarsam yaşayım oğlum için değer onu hiç bir zaman bir yanı eksik bırakmıycam..
0 oy
(9,640 puan) tarafından
Bende babamla ilkokuldan beri uzağız işi düşerse arar gibi bisey erkek kardeşim küsüm annem ve kiz kardeşimle iyiz şükür ama sarıldım mi hayir 
0 oy
(2,864 puan) tarafından
Şuan evliyim nişanlanan kadar babamın kucağından inmezdim işten gelince antireden koşarak babamın kucağına atlardim ,,o zaman ,24 yaşlarındaydim smdi 28 
0 oy
tarafından
Ben de   öyle yim yani.bazen leri tabi sarılır öper di ama  çoğu zaman    değil ....  Swyıkı dır annem garip bir şekilde     çok uzak tı.bebekliğim küçüklüğüm çok yok hatırım da aama  hatırlafığım kadarıyla ..... Yok.denecek kadsr.az  dı sarılıp öpmeler .... Evlendik  değiş ti herşey tabi 
0 oy
(20,616 puan) tarafından
Ben baba sevgisi görmedm

İlgili bir soru bulunamadı

410,706 soru

12,357,631 cevap

41,158 kullanıcı

Kategoriler

...