0 oy
316 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eğilince ve oturunca çok af edersiniz makatta ağrı sancı oluyor bıçak batması gibi sizce doğumun olacağının belirtisi mi ve çok rahatsız ediyor özellikle bu gün otururken bile birden bıçak batması gibi sancı giriyor ve canım çok yanıyor ilk defa oldu böyle tüm gün boyunca halada devam ediyor

3 Cevaplar

0 oy
(7,501 puan) tarafından
Makata vuran ağri dogum habercisidir ama sadece egilince degil kuzu hep olur 
tarafından
Evet geçen gün kontrole gittim doktor yalancı doğum sancısı dedi eğer gerçek doğum sancısı olsa yerinde duramazsin dedi
Ama benim asıl sorum bu sancılar siklasip doğum mu oluyor
İnşallah canım bende bir gün anne oldum diye post açarım mutluluğumu sizinle paylaşırım❤️
tarafından
Assagida detayli anlattim dogumumu :) insAllah
(7,501 puan) tarafından
Herkesinki farkli olabilr ama gidisat hemen hemen aynidir bendede 2 3 gun sancim vardi aslinda sanci demek dogru degil kasilma hissi oluyor sonra geciyor yarim saat sonra tekrar oluyor geciyor sonra en son gun baya artti ama duzensizdi kaydediyordum ben hep dk sini bi 10 dk da bi 15 dk da geliyordu sancilar mesela geliyor kasiliyor 5 e kadar sayiyorsun geciyor 10 a kadar sayiyorsun geciyor oyleydi agrim oldukca dusa girip belime su tutup rahatliyordum baktim artti iyice ama duzensiz 9 da hastaneye gittim 12 ye dogurdum evde cektim o kasilmalari benim için daha iyi oldu surekli dusa gir cik yapiyordum inanilmaz rahatlatiyor su seninde hemencecik olur inş
tarafından
Evet duşa girmek doğumu kolaylastiriyormus inşallah bende sizin gibi doğum yaparım ama galiba biraz var doğuma çünkü şimdi 35 haftalık
(7,501 puan) tarafından
Aa daha erkenmis kuşum stres yapma o ağrın bebeğin yerleşme ağrisidir sancılar kasilma seklinde gelir ve düzenlidir belirli araliklari vardır en son doğum aninda makata vuran bir ağri olur ama sürekli bi ağri yatsanda kalksanda geçmez
-Reklam-
0 oy
tarafından
İlk dogumum 6 saat sancidan sonra suyu doktor patlatti acilma tamamlanmisti ıkınma isteği geliyo yuruyodum sanci gelince yere diz cok demisti cöktügün an ıkınma oluyodu istemsizce yani dogum boyle senin sancidir
tarafından
Anladım kaç haftalıkken doğum yaptınız
tarafından
39+6 da doğdu
tarafından
Doğuma yakın sizdede böyle oluyor muydu
tarafından
Bayram gezmesine gittik baya toplandi belim agridi hani uzanmadan gecmeyen agri oluyo ya dedim illede rve gidelim uzansam gecer gittik biraz gecti sabah kanlı akinti geldi ardindan belime ağri girdi dr gittim sancin yok dedi sıklasinca gel dedi aksam birden aşiri kanama oldu bebek kanala giriyomus tekrar gittim sanci yok denecek kadar az yine yolladi ama ilceden geliyorum 45 dk suruyo yoldeyince yatis verdi sabaha kadar 2 saaate bir nts sabah 9.45 de suni sanci verdiler aksam 6.05 de oglum doğdu sanci cok zor uykusuz yorgun bi sekilde aksama kadar odanin icinde inleye inleye dolaştim son saatler adim atamiyodum yorgunlukdan sonra acilma oldu ıkınma istegi gelince sanci gitti çatala aldilar dogum daha kolay bütün gücümle ıkındım mecbur ikincam o cocuk cikcak var gucumle 5 6 ikinmada dogdu hersey bittiyo o an gozun bebeginden ayrilmiyo :D
tarafından
Ne güzel anlatmışsınız çok teşekkür ederim böyle güzel doğum hikayeleri okuyunca korku falan kalmıyor içimde
0 oy
(2,300 puan) tarafından
Ya benimde yürürken yada ayakta iş felan yaparken vajinadan batma oluyor sanki bebek kafasıyla zorluyor gibi 37 hafta 5 bu arada
tarafından
Kiz benimde oluyodu ama 39+6 da anca suni sanciyla dogurttular :) korkmayin gelmiyo bebeler
tarafından
Yaa artık gelmesini istiyorum:)
Ama biliyorum biraz daha var zamanı
(2,300 puan) tarafından
Benim bebek bı hafta daha dursa çok iyi olucak erken alınsın istemiyorum
tarafından
Bende erken gelmesini istemiyorum bu kadar sabrettim ama sonlara gelince insanın içini bir telaş sarıyor sabırsızlanıyorum hemen kavuşmak istiyorum
Daha erken benim bebisin gelmesine
Sen kaç haftaliksin canım
(2,300 puan) tarafından
Evet o duyguları bnde yaşıyorum ama doğacak sonuçta az daha dursun istiyorum ben 37+5 günlük oldum canm sen kaçsın

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 102 göst.
18 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gizem_clk21eker (1,678 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 183 göst.
18 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Hatice ida (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 103 göst.
11 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Bbttnnmm (333 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 184 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 00duru000 (32 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,695 soru

24,449,418 cevap