0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde (1,247 puan) tarafından

Alsam bakarlarmi acaba :/

image

5 Cevaplar

0 oy
(3,440 puan) tarafından
Jinekologlar gebeye bakmıyor canım malesef gebeler için de olması lazım en azından o gün bir dr bile olmalı
-Reklam-
0 oy
(6,083 puan) tarafından
Çok saçma ya hamilelere öncelik veriliyordu eskiden şimdi doktor bulamıyorlar
(7,714 puan) tarafından
Doktor bulunuyor neden bulunamasin gün içinde randevu almak zor yerine göre degisiyr ben iki gün önce saat 1 de baktığımda dört randevusu için bir sürü gebe bölümü açıktı hastanın taleb yoğunluğuna göre değişiyor
(6,083 puan) tarafından
Bulamamış farkında mısınız? Ve bende yaklaşık 20 gündür dahiliye randevusu bulamıyorum MHRSdende 182dende
(7,714 puan) tarafından
Sabah onda bakmayı deneyin.. Diğer bölümleri bilemem ama kadın doğum bölümü fazlaca var çoğu yerde
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Bakmazlar bence canım baksalar herkes alırdı giderdi o yüzden taviz vermezler gibi geldi bana. 
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Bende geçen aldım kadın doğum ve GEBELİK yazıyordu essek kadar gittim sıramı bekledim girdim bı güzel gebe misin dedi yok dedim bakmıyoruz dedi sadece gebelere bakiyomjs döndüm arkamı geldim eve çok saçma ya.  Kadın hastalıkları sonuçta zaten zor randevu buluyorum bide bakmiyolar. Şimdi normal kadın hastaliklari yazana aldım tek bunlar bakıyormuş. Bunlar da sana bakmazlar boşa alma bence
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Canım jinekolog normal muane gebeye bakmıyor bunların hiç biri bakmaz 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 75 göst.
19 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Istanbullu 34 (5,274 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 138 göst.
1 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 329 göst.