0 oy
256 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben saclarimi hic boyamadim boyamak istyorum ama herkes bir daha dogal haline donmez diyor 

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben hiç boyamadim kestane rengi sacim
tarafından
Benimde kestane rengi hic boyamadim ondan geri gelmez diyorlar
tarafından
Boyama boşver saç çok yipraniyor boyayla bide benimki önce telli boyarsam iyice zayiflar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Saçının uzunluğunu bilmiyorum ama boyamanda uzayınca boyalı yeri gidiyor zaten 
0 oy
(8,541 puan) tarafından
Zamanla uzayinca kestiğin zaman gayette dönüyor eski haline neden dönmesin. Benim eskiden vardı boya açıcı. Uzadıkça kestim kalmadı. Şuan tekarr boyattim 
tarafından
Sacim kestane rengi bu sac bir daha geri gelmez diyorlar ondan soraym dedim
0 oy
tarafından
Evet dönmez cnm 1 kere boyarsan en az ayda 1 kere boyamak zorundasın o yüzden iyi düşün 
0 oy
tarafından
Benim saçım kestane rengi beyazlarım çoğaldı bende bir kere boyamistim eski rengine döndü simdide fındık kabuğu rengi aldım onunla boyayacagim :) 
0 oy
(8,073 puan) tarafından
Saç boyamak hastalık ben lise 2 den Bi başladım hiç bırakamadım. Doğal saç rengi hiç sevmem ille boya olacak
0 oy
(2,767 puan) tarafından
Benim komur karasi bir kac defa sariya ve kirmiziya boyadim acici kullandim yok acilmadi sonra bidahada ellemedim daha siyah boyamamisim gibi
0 oy
(9,344 puan) tarafından
Boyamadım hıc ıstıyom ama eşim izin vermiyo
0 oy
(7,036 puan) tarafından
Yoo dönüyor ben 3 tür boyuryorum bide ombre yaptırdım 1 senede eski haline döndü 
0 oy
(1,322 puan) tarafından
Hiç boyamadim bikac kere kına yaktım 
0 oy
(8,955 puan) tarafından
Keske hic boyamasaydim renkten rengegectim belirli araliklarda kapkalin upuzun saclarim ziyan oldu
0 oy
(365 puan) tarafından

ben baya boyadım her renk denemisimdir sonra doğal saçıma geçtim boyamayı da düşünmüyorum beyazlar düşüne kadar :D

0 oy
(1,070 puan) tarafından
31 yaşındayım bildiğin simsiyah saçım var 2 kez boyamaya çalıştım ama rengi hiç acilmadi değişmedi de.. 10 yildirda hiç boyamaya kalkmadim o yüzden doğal halinden memnunum
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Bende hiç boyamadım. Bir anda aklıma düştü kuaförlerde pahalı cesaret edemedim.
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Yoo dönüyor sarı kızıl kullandım sonra uzadıkça kestim 1 yılda eski rengine döndü evlendikten sonra tekrar boyadım hamileyken çok uzadı ta uçlara geldi eski boya kestirdim şimdi yeniden kendi saçıma ışıltı attırdım
0 oy
tarafından

Ben bekarken boyadım. Evlendikten sonra da eşim istemedi. Hoş hala da istemiyor. Ben de tam aksine çok istiyorum. Öyle didisip duruyoruz

0 oy
(6,777 puan) tarafından
Bende hic boyamadim . :) Boyasak sürekli boya ister.  
0 oy
tarafından
Hiç boyamadim yıllar önce 13 14 yaşlarındayken kına yakmıştim o kadar tesettürluyum zaten 
0 oy
(14,945 puan) tarafından
Eskiden siyahtı saçlarım hep siyah boyayla koyu olsun diye boyadım o da sayılıyor mu :) daha bu yazın sarı yaptim uçlarını 
0 oy
tarafından
Hiç boyamadım 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 409 göst.
6 Kasım 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Emine Canyurt (25 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 74 göst.
+1 oy
9 cevap 166 göst.
+1 oy
2 cevap 69 göst.
17 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Hlal (256 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,934 soru

23,700,063 cevap

311,605 kullanıcı

...