0 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde (48 puan) tarafından
Kızlar yeni bir buçuk aylık olduk daha adet olmadım 

3 aylık iğne yaptırmak istiyorum 

Adetimi beklemem mi gerek 

5 Cevaplar

0 oy
(12,844 puan) tarafından
Eczacı adetin 2. Günü yapılıyor dedi 
-Reklam-
0 oy
(24 puan) tarafından
Asla yaptırma banada ebe tavsiye ettiği için bir sene 3 aylık iğneyle korundum adet hiç olmadım. Sonra spiral taktırdım bu defa 3 aylık iğneden dolayı kanamam 8 ay durmadı sonra çocuk istedim 2 sene olmadı vücuttaki bütün hormonları altüst ediyor iyi düşün bence
0 oy
tarafından
Bence sakın olma hormonlari bozuyor. Arkadaşım o şekilde korunuyordu aşırı kilo aldırıyor, kız neredeyse 35 kilo aldı hormonları bozuldu senelerce ikinci çocuğu olmadı çok zor hamile kaldı 
0 oy
tarafından
3 aylık iğne çok zararlı hormon bozukluğuna neden oluyor aylarca adet olmuyorsun şişkinlik yapıyor yuzde killanma yapıyor buyuzden de sinir çok yapıyor eğer iğne yapacaksan aylık iğne yap ben oğlundan sonra onu kullandım ama şuan hap kullanıyorum aylık iğne güzel adet düzensizliği olmuyorsun 
0 oy
(7,035 puan) tarafından

3 aylık iğneye rağmen hamile kalan ben :angel:

(7,035 puan) tarafından
Hyr canım prezervatifle korundum ilk kulanimda yırtık çıktı benim şansıma
(530 puan) tarafından
Yazık olmuş sana
(7,035 puan) tarafından
Evet cnm sjjsjsj şuan sipral taktırdım prezervatif te kukaniyoruz kafam rahat
(530 puan) tarafından
Ben burada bi posta okumuştum kadın iki defa 3 aylık iğne ile korunmuş bida vurunmamış 6 korumuş 6 ay sonra tekrar 3 aylık bürünmüş öyle korunuyomuş birde zayıfmış kilo almış
(7,035 puan) tarafından
O bunyeden bünyeye değiştir canım dokotir 1 sene etkisi oluyor normalde dedi ama %99 koruma ihtimali var %1 korunma ihtimali yok sende o yüzde birlik oluyirsun dedi

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 52 göst.
9 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 106 göst.
+1 oy
3 cevap 74 göst.
30 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu