Canim lazerde yaş onemli goz belirli bir yasa kadar ilerleyip duruyor ben cok hata ettim.lazerin ilk zamanlariydi miyop astigmatim soyda genetik bizde gozlukler kavanoz dibini bulunca lazer istedim ozamanlar lise bitmişti yaş kucuktu yani atiyorum 8dereceysem 4unu almiş 4unu birakmiş doktor ikinci bi ameliyatlada onu aliriz demiş ama ben saniyorumki gozler sifirlanacak o kadar da arastirdim ankarada tavsiye ustune gittigim bir yerdi neyse şimdi geldim 34 yaşima kapi kapi goz doktoru gezdim ozellerede gittim zamaninda cok traşlanma yapildigi icin tekrardan lazer yapilacak yer kalmamiş dedi yani atiyorum şuan 4 derecem varsa sadece ikisini alabilirim diyo yurtdisindan gelecek goz ici mercekler var onlar son care dedi ama oda goz kabul edermi+milyarlar milyarlar ha gozluksuz olmak muazzam bisey ama boyle eski haline donmekte beter... lazer anindan birsey anlamazsin ama sonra gozde batma ve yanma agri olur onada zaten damlalar verir rahatlarsin ben seneler oncesi gittigimden iki ay gunes yasak dedi gunes gozluguyle dolandim bi hafta bulanik gordum ama simdi teknoloji baya gelisti birde iyi bi doktor bulmak gerek