0 oy
301 göst.
Diğer kategorisinde (382 puan) tarafından
Eşimin telefonu hergun bakarm kim ekli kimle konuşur diye oyun oynuyo degisik bı isim vardi kz ismi gibi çok kizdm ekli bide dedi valla erkek o kız degl inanmadim eni konu ekledim yazmasini bekledim dedi yazma etme dedim seni keserim sonra yazdı erkek hay senin gibi dedim o kadar laf yapıp tehtid ettim hsjahahahahh burda insan sürekli ihanet ihanet okuyunca korkuyor meğerse hakkına girmişim hshsjsn sizinde bnm gibi yanlış anlaşılma olayiniz oldu mu hahahahha

5 Cevaplar

0 oy
(65,259 puan) tarafından
esime dun cok guzeldi teşekkür ederim diye mesaj gelmişti hic yanlis anlamadim☺️
tarafından
Vii ikbo buda yanlış anlanir ;)
(65,259 puan) tarafından
dün dediği gün esim evdeydi ☺️ mesaj atanda erkek adkadasiydi o daha vahim gercide aydinlari karistirmis baskasina atiyorum.diye esime atmis
tarafından
Ulan ikbo:)
(65,259 puan) tarafından
☺️☺️☺️ aradi yanimda esimle arami bozcan diye ben umursamadim
(382 puan) tarafından
Bu kişinin kız erkek oldugu belli değildi iste
-Reklam-
0 oy
tarafından
Daha önce Bi nane yemediyse şüphelendirecek Bi durum yapmadiysa ne diye suohelenip üzdün onu 
0 oy
tarafından
Sudecim sakin sıktıkça kayar erkek milleti sabun misali çünkü kndilerini paylaşılamayan son erkek felan sanıyorlar : D
(382 puan) tarafından
Hiç sanmasın çok mu skldi çekerim resti herkes kendi dünyasında devam etsin yoluna işin en başında da ayniydim ona göre kabul etti en sonunda da aynı olucam
tarafından
İyi de bu günlük teftiş ne
(382 puan) tarafından
Genel
0 oy
(612 puan) tarafından
Niye hergün bakılır ki eşin telefonuna güvenmeyeceksem niye evlendin 
0 oy
(5,520 puan) tarafından
Daha beteri oldu. Güvennelim eşlerimize
(382 puan) tarafından
Noldu kiz