Merhaba. Eşimle, kendi memlekettim arasında 27 saatlik mesafe var. Eşim 3 yıl kendi memleketinde yaşadıktan sonra benim memleketime taşınma konusunda sözler veriyor. Ama sorun şu ki bu sözlere pek güvenemiyorum. Ayrıca eşim dışarıda takılmayı çok seven birisi. Kendi memleketi küçük bi yer ve herkes tanıdık. Yanı adam belki haftanın 5 günü dışarıda takılıyor olacak. Ben evde çocuğumla tek basima oturacağım.... Benim onun memleketinde yapacağım pek bir şey yok. Herhalde küçük çocukla cafelerde takılacak değilim. Eget sen benim memleketimde yaşamazsan bende senin memleketinde yaşamam tarzı bide inatlasiyor. Ayrıca eşimin ailesi de temelli olarak onların memleketinde yasayalım istiyor. 3 yıl sonra gitmeyin diye onlarda mirın kırın edebilir. Ben gerçekten ailemle bu kadar uzak olduğum için üzülüyorum. 4 yıl doğu gorevi+3yıl da eş memleketi derken 7 yıl olmuş oluyor. Gelmek isteseler 27 saatlik yok. Uçak deseniz illa aktarmalı şekilde var. Sadece yol masrafları 7 bine yakın tutuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşimin bu 3 yıl sözüne güvensem mi bilemedim. Ya da istanbula taşınmak için mi ısrar etsem... Bu arada şuanda da zaten memleketine 1 saatlik mesafedeyiz