0 oy
2,104 göst.
Diğer kategorisinde (8,976 puan) tarafından

Güzelmi yarın mısafır gelcek temizledim her yeri

image

43 Cevaplar

0 oy
tarafından
Renklerin uyumu yok ama onun dışında iyi 
(8,976 puan) tarafından
Aynen haklısın işallah değitşrcem koltuklsrı
-Reklam-
0 oy
tarafından
1. Kapıdaki koltuğu camın önüne getir koltuğu kaldırdığın yere tv koy 

2. Olarak mavi paspasları kaldır 

3. Olarak pempe fon perdeleri kenara çek ortada olmamış

4.sehpaları tv al dediğim yere yanına koy 

Evin içindeki eşyalar hiç önemli değil mutlu ol yeter..
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Bacım fonlarla su mavi pas paslari kaldır koltuk örtülerini de gereğince bı düzelt masa örtüsü gibi sallanmasın onun dışında gayet iyi böyle de güzel aslında ama düzeltmek istersen onlar var ayrıca aman eşyaya bakmaya gelen gelmesin bosver
0 oy
(3,093 puan) tarafından
Fonlar uymamış canım hem renk olarak hemde boyu çok kısa güle güle otur 
0 oy
(14,017 puan) tarafından
Sen begeniyorsan gerisini bosver kuzum rabbim o yuvada huzurunuzu arttırsın gerisinin bi önemi yok
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Çok tatlı ama girişteki mavi küçük paspaslar biraz rengini beğenmedim onun diisnda cok tatlı:⁠-⁠)
0 oy
(4,390 puan) tarafından
Ben olsam o paspasları ve perdedeki fonlari kaldiririm. Fonu kaldirmam dersen kenara cek bence  ve sal perdenin kenarlarindan cikması hos olmamiş. Onun dışında  gözüme  carpan bir sey yok.
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Düğün fotoğrafının salonda asılı olması pek olmamış ve o sarmaşığın onun etrafında olması pembe perde ve saati kaldırsan daha hoş olur ve keşke tüllerin yere kadar uzun olsaydı kapı ağzına serdiğin el dokuması iki paspasın olmamış halı örtünüde koltuklarla aynı renk seçseydin canım 
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Televizyonla girisdeki kanepenin yerini deyissen bide fon perdeleinin rengini harika olur bence.ama tabi zevk meselesi:)
0 oy
(2,562 puan) tarafından
Evinin guzelligine gelmesin misafirlerin senin icin gelsin ama ne olur su paspaslari al ordan nasil serdin onlari oraya canim cok kotu gerckten
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Güzel canım ama pembe fonları en sona çek ortada durmasın ikisini de köşelere çek bitişinden tülün görünmesin. Bide mavi paspas sanırım girişte onları kaldır doğalgazlı evin çok soğuk olmaz olsa da giriş orası sorun olmaz. Onun dışında güzel temiz.
0 oy
(2,465 puan) tarafından
Koltuk örtüleri cok sarkık  ve ***** duruyo onları yukarı çekebilirsin koltuk kasa hizasında daha güzel durur pembe fon ve mavi paspaslar odayı bozuyo onlarida kaldırsan  iyi olur birde tv altı cok dolu göze hitap etmiyo ya bos  dursun yada iki resim  köy bir sadelik olsun daha sık  olur sadelik seven biri olarak bana cok karışık geldi güle güle otur
0 oy
tarafından
Pembe fonlar olmamis. Onu takma bence
0 oy
(25,194 puan) tarafından
Güzel değil desek misafir gelmicek mi :D aşırı karışık renk cümbüşü var o paspasları kaldırmalısın girişteki banyo paspası gibi. Koltukların da örtü mü var aşırı dagınık duruyor. Pembe fonlar ne alaka bide 
0 oy
tarafından
Güzel toplu ama fön perdeleri çıkarabilirsiniz o uymuyor gerçekten çok gerekli değil yani
0 oy
(4,386 puan) tarafından
Huzur görüyorum sanki 
0 oy
tarafından
Örgü paspas modası geçmedi mi? Senede....

Ayrıca odan güzel olsa ne olur güzel olmasa ne olur. Misafir odanın guzelliginemi geliyo
0 oy
(1,322 puan) tarafından
Mavi paspaslar ve pembe fon olmamış. Duvardaki pembe de olmamış. Pembe eskiden gelin evi rengiydi ama artık geçti modası. Böyle diyorum ama benim kanepelerde mürdüm ama bende eskidim artık 6. Yıla girdim o zaman o tonlar vardı 
0 oy
tarafından
Odan çok güzel geniş ferah lâkin kapinin girişindeki klozet takimi değil mi onları kaldırabilirsiniz. Pembe fonları da kornişten sökebilirsiniz çünkü sadece beyaz tüller daha ferah gösterir odayı.
0 oy
(1,726 puan) tarafından
Perdelerin çok sırıtıyor uzun yapsaydin bir de o fonları aç böyle saçma olmuş 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 784 göst.
7 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Ayse22! (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 550 göst.
10 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 913 göst.