0 oy
212 göst.
Aile kategorisinde (1,024 puan) tarafından

30 haftalık hamileyim sabahtan bitane posttan dolayı psikolojim bozuldu çocuğum uyuyor gidip gelip öpüyorum seviyorum uyuyamadi bir türlü benim yüzümden onu opmekten ya nasıl insanlar var aynısını benim akrabam yapmıştı birkaç yıl önce o kocasından da boşandı rezil rüsva perişan oldu çocuklar darmadağın oldu böyle insanlar var inanın ama benim psikolojim bozuldu bugün sanırım :'(

7 Cevaplar

+1 oy
(19,185 puan) tarafından
Dostum o post bence sahteydi. Eğlenmek için acmis. Ama evet malesef boyle insanlar var. 
(3,596 puan) tarafından
Ne olmuş ben kaçırdım galiba
(17,405 puan) tarafından
Ikinci evliliğini yapmış 8 yaşındaki oğlu onu kocasından kiskanıyormuş da kocası bu gidişle boşanırız demiş yuvası ile çocuk arasında kalmışta çocuğu sevgi evine verecekmiş bu arada 2 yaşında kızım var kocam onla gayet iyi anlaşıyor diyor yani sorun oglanda kocam iyi demeye getiriyor
(19,185 puan) tarafından
Bı yerden kopyala yapıştır yapmış belli ya.
(3,596 puan) tarafından
Yeni hesap mıydı. Geçen de biri de sünnetle ilgili soru sormuştu akıllara zarar
(19,185 puan) tarafından
Hesabın açılış zamanına bakmadım ama puanı 1 di. Yenidir heralde. Ben görmedim o sünnet postunu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayvanlar bile yavrusunu bırakmıyor.. en canı en acımasız canlı bence İNSAN bu dünyada bende yıkıldım o postu görünce...
(1,024 puan) tarafından
Ben dayanamıyorum böyle şeylere haberlerde bile bişey görünce ağlıyorum
tarafından
Sabah sabah bende sinirlendimmm o kadın keşke canlı canlı karşımda olsaydı söyleyecek çok şeyim var da anlamaz kapasite yokkk
(1,024 puan) tarafından
Söylesen kendini haklı çıkarır üste çıkar aynısı vardı bizde bundan inanki nefret ediyorum böyle insanlardan
(802 puan) tarafından
Kim bırakmış çocuğunu ayyy Allah rezil ederki o sebilerin hakkı kalır mı
Kadın diyelim çok fevrı davrandı araya şeytansı duygular girdi GURUR KİN VS Hatta bu boşananlardada diyelim Allah razı olmadı arada çocukların hakkına girildi
Allah o karı kocanın işlerini asla rast getirmez
0 oy
tarafından
Yurda vermek isteyen kadından mı bahsediyorsun 
(1,024 puan) tarafından
Allah onu bildiği gibi yapsın evet
0 oy
(5,745 puan) tarafından
Hangi post göremedim ben 
0 oy
tarafından
halen ağlıyorum bugun nasil toparlacam bilmiyorum :(
0 oy
(1,248 puan) tarafından

Dün akşam oğlumun dudağı patladı kuzenleriyle oynarken dünden beri çocuğun yüzüne bakarken yüreğim sızlıyor durup durup oğlumu öpüyorum bakıyorum yarasına eşime söylüyorum bak bir iyice şişmiş falan diye evham yapıyorm iyice birde hamileyim zaten utanmasam ağliycam eşimde çocuk unuttu sen unutmadn söyledikçe acıyor diyor dün gece yatağına yatırdım sonra uyuyamadm aldım geri yanıma 3,5 yaşında 

Böyleleri nasıl anne anlamıyorm kafa yemelik yemin ederim 
0 oy
(25,224 puan) tarafından
O anne değil canım annelik sıfatını böyleleri asla alamaz kirletemez. Doğurmakla anne olunmaz lafının en net örneği o. Şeyine sahip çıkamayan çocugunamı çıkacak. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 270 göst.
4 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Citipiti (3,951 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 254 göst.
8 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 379 göst.
17 Haziran 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 334 göst.
4 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,904 soru

12,210,302 cevap

36,785 kullanıcı