Benimki de yapiyodu onu ben oturuyorum çocuk odada uyuyo ih dese hemen koşup kaldiriyodu ilk işi altını açıyordu çocuğun kayinbabamda mesela kaynanamla biz bu iş yapiyotuz ya ben dururken Gülay ( kaynanam ) gel oğlun kaka yaptı diyodu ilk işim çocuk zaten uykusu çok hafif hemen uyaniyo diye uykusu gelir gelmez hemen aldım odaya götürdüm sallayarak uyutuyorum uyutup ayağımdan indirmedim öylece uyanana kadar başından ayrilmadim uykudan uyanincayi kestim ama uyanıkken yaptığına devam etti oğlum o ara kanlı kaka yaptı tahliller falan derken doktor senden başkası atlini degistirmesin senin elindeki bakteriye bağışıklık kazanmıştır dedi dedim oylelikle onu da kestim ve her seferinde arka odaya götürüp her işini orda yaptım uykusunu da alt değiştirmesini de öyle olunca yavaş yavaş özel bölgelerini de göstermeyi kestim ki yazın teyzeleri geldi gezmeye çocuk uyanır uyanmaz başına dikildiler çıktım başka odada değiştirdim hiç kaynanamı da uyardım orası özel bölgesi özel bi durum olmadıkça baba bile göremez sakin kimsenin yanında gel burda degistir altını üstünü demeyin sakın dedim