0 oy
103 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Antalya kepez Teomanpasa mahallesinde oturan vr mi kizlar ? Ben 5 senedir antalyadaym het binaya gittiğim de kafa dengi bi arkadaşlarım komsumlar yok nerde yasli varsa beni buluyor artik skldm

3 Cevaplar

0 oy
(7,696 puan) tarafından

Aksu'dan selammmmm:D

tarafından
Aselamm
-Reklam-
0 oy
(6,305 puan) tarafından

Vallahi ben yokum Canım ben teeee Erzurum'dayım:D

tarafından
Ulan bende çorumluyum ama antalyada yasiyorm malum :D
0 oy
(845 puan) tarafından
Aaaaa bende kepezdeyim aşkom kütükçü mah :) merhaba kahveye beklerim kız çok mutlu oldum şuan dldjdbddbdkdn
tarafından
ayyy bende vallahi :D sen gel kiz beklerim ben hic oralari neyim bilmiyorm 5 senedir antalyadayim dogru duzgun biyerleri bilmiyorm :D
(845 puan) tarafından
Aaaa bende kız valla hiç dışarı çıktığım yok nsnsbshsk 2 yıldır bende buralardayım ciddiyim bak senin mahalle çok uzak mı acaba dur bakim
tarafından
bi bak bakalim bn hic bilmiyorm
tarafından
Benim cocuk oldugu icin yaramaz olduğu için hicbiyere cikamiyorum malum  yakindir insallh :D
(845 puan) tarafından
Aşko bende de var 2 yaşında zaten hep onun yüzünden çıkamıyorum baktım da şimdi arabayla 9 dk yürüyerek 40 dk anca ortak bir noktada buluşuruz kdjdndhdldkdk
tarafından
Aynen canimm  ortada biyerde bulusurz o zaman insallh
(845 puan) tarafından
İnstagram hesabını özelden atar mısın Burda kaybederim seni
tarafından
Tamam canim
tarafından
gonderdim canim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 81 göst.
10 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Vesile hakan (845 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 75 göst.
2 Şubat 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Vesile hakan (845 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 50 göst.
19 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Vesile hakan (845 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 107 göst.

406,124 soru

12,175,918 cevap

36,652 kullanıcı

...